Vauvakerholaiset tekevät 28.5. kevätretken Eteläpuistoon (säävaraus, sateen sattuessa olemme sisällä perhetalossa). Kokoonnumme perhetalon eteen (os. Tiiliruukinkatu 1) josta suuntaamme noin klo 11.10 kohti puistoa. Halutessasi voit ottaa mukaan nyyttärievästä ja oman viltin nurmelle levitettäväksi. Puistossa pidämme pienen vaunujumpan ja nautimme nyyttäriherkuista. Perhetalon tilat ovat tarvittaessa käytössä vaipanvaihtoa ym. varten. Retkelle ei tarvitse ilmoittautua. Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Mari Lehto laati oppaan sairaanhoitajatutkintonsa lopputyönä. Idea oppaaseen tuli MLL Tampereen osaston vauvakerhojen ja perhekahvila-asiakkaiden toiveesta. Alle kouluikäisten lasten yleisimmät infektio- ja tartuntataudit - Oireet, hoito ja milloin hakeutua lääkäriin ohjelehtinen vanhemmille.
Perhekahvilassa 22.5. on jututtamo, jossa aiheena on "pikkulapsiperhe retkeilee ja matkailee". Tule mukaan vaihtamaan ajatuksia ja vinkkejä muiden perheiden kanssa. Kahvila Messissä lounaana kanakeittoa. Tervetuloa!