Nuoret

MLL Tampereen osasto tarjoaa nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille monipuolisen kattauksen erilaisia koulutuksia, toimintoja ja työpajoja, pääasiallisesti maksuttomasti.


Tunne- ja ihmissuhdetaitokoulutukset

Maksuttomat tunne- ja ihmissuhdetaitotyöpajat järjestetään pääosin kouluyhteistyönä eli voit tilata oppitunnin ryhmällesi.


Tutor-koulutukset

Tukioppilaskoulutukset

Koulutamme yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa tutor- ja tukioppilaita eri kouluissa ja oppilaitoksissa. Koulutukset ovat maksuttomia tamperelaisille kouluille.


Nuorten erovertaisryhmä

Nuorille suunnattu ryhmä vanhempien eron käsittelyyn. Ryhmä järjestetään Teamsissa ja on maksuton.


Tunnepysäkki tapahtumiin

Tunnepysäkki on lasten ja nuorten vanhemmille suunnattu toimintapiste tunnetaitojen äärellä.  Maksuttoman pysäkin voit tilata erilaisiin tapahtumiin. 


Yksinäisyydestä yhteisöllisyyteen -hanke

Yksinäisyydestä yhteisöllisyyteen -hankkeen tavoitteena on vähentää ja ennaltaehkäistä nuorten kokemaa yksinäisyyttä ja vahvistaa heidän yhteisöllisyyttään ja yhteistoimijuustaitojaan.


Työpajat nuorille

Yksinäisyysteemaisen työpajan ja sen jälkeen yhteistoimijuustaito-työpajan voit tilata nuorten vapaatoiminnan pariin tai oppilaitokseen. Työpajojen kohderyhmä on 7. luokat sekä toisen asteen aloittavat ryhmät.


Räätälöidyt koulutukset

Voit myös tilata omalle ryhmällesi juuri teille sopivan teemakoulutuksen.