Tapahtumien tekijät

Tapahtumat ovat iloinen ja hyväntuulinen osa toimintaamme, jossa kohtaamme lapsiperheitä ja järjestämme erilaisia mukavia tempauksia lasten ja perheiden iloksi.

Tehtävä: Tapahtumavapaaehtoisten tehtävät vaihtelevat suuresti tapahtumasta ja vapaaehtoisen osaamisesta riippuen. Tehtävänäsi voi olla esimerkiksi auttaa tarjoilujen jakamisessa, opastaa ihmisiä toimintapisteeltä toiselle, avustaa temppuradalla seikkailevia tai tehdä vaikkapa kasvomaalauksia. 

Ajankohta: Tapahtumien ajankohdat vaihtelevat ympäri vuoden arkipäivistä viikonloppuun ja päiväajoista iltaan. Kestona on yleensä muutama tunti kerrallaan.

Erityistaidot: Vapaaehtoiselta tarvitaan iloista asennetta, halua kohdata ihmisiä ja reipasta tekemisen meininkiä. 

Mitä sinä saat: Pääset tekemään tapahtumia yhdessä henkilökuntamme kanssa ja näkemään läheltä osallistuvien lasten riemun sekä vanhempien tyytyväisyyden. Työ tarjoaa merkityksellisyyden kokemuksia ja opettaa myös tapahtuman järjestämisestä.

Kirjoitamme myös halutessasi aina todistuksen meillä tehdystä vapaaehtoistyöstä.

Sitoutuminen: Kuhunkin tapahtumaan ja työvuoroon sitoudutaan aina erikseen eli voit valita osallistua juuri niin usein tai harvoin kuin sinulle itsellesi sopii.

Lisätietoja toiminnasta: Lisätietoja tehtävästä saat toimistoltamme.

Valokuva: Kuvassa on pöydän äärellä lapsi ja hänen ääreensä kumartuneena aikuinen. Aikuinen tekee siveltimellä maalausta lapsen käteen.