Kohtaamispaikkojen apukädet

Kohtaamispaikkatoiminta on osastomme toiminnan ytimessä. Eri elämäntilanteissa oleville ryhmille järjestetään useita erilaisia kohtaamispaikkoja, joissa he voivat kohdata uusia ihmisiä, saada tukea ja vaihtaa vertaiskokemuksia.

Ajankohta: Useita ympäri vuoden. Osa toiminnoistamme on henkilökuntamme vetämiä, osa järjestetään yhteistyössä eri yhdistysten vapaaehtoisten vetäminä. Osa kokoontuu viikottain, osa kerran kuussa.

Tehtävä: Haemme vapaaehtoisia toimimaan kohtaamispaikoissa kuuntelijoina, leikittäjinä ja apukäsinä. Joissakin kohtaamispaikoissa apua voimme tarvita myös kahvinkeitossa ja tarjoiluissa. 

Erityistaidot: Kohtaamispaikkatoiminta vaatii vapaaehtoisiltamme intoa ja kykyä kohdata eri ikäisiä ihmisiä ja erilaisia perheitä avoimesti ja kunnioittavasti. 

Mitä sinä saat: Vapaaehtoisena pääset tutustumaan osastomme lapsi- ja perhetyöhön, sen tekijöihin sekä kohtaamispaikkatoimintaamme. Kohtaamiset ihmisten kanssa antavat usein vapaaehtoisillemme merkityksellisyyden kokemuksia sekä iloa. Kirjoitamme myös halutessasi aina todistuksen meillä tehdystä vapaaehtoistyöstä.

Sitoutuminen: Kohtaamispaikoissa voit käydä yhden yksittäisen kerran, sitoutua viikottaiseen käyntirytmiin tai kaikkea tältä väliltä.

Lisätietoja toiminnasta: Lisätietoja tehtävästä saat toimistoltamme.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Valokuva: Taaperoikäisiä lapsia sisällä leikkimässä. Etualalla yksi lapsista istumassa ja katsoo suoraan kameraan.