Nuoret

Valokuva: Puistokivetyksellä seisoo joukko iloisia ja käsiään heiluttelevia nuoria, jotka kannattelevat yhdessä syleissään poikittain yhtä nuorista.

Nuorten elämään mahtuu niin iloja, suruja, haikeita hetkiä ja ihania muistoja! Joskus elämä kolhii tai kulkee polkuja, joita ei osannut arvata. Tarjoamme erilaisia palveluita tukemaan matkaa kohti aikuisuutta. Yksinäisyydestä yhteisöllisyyteen -hankkeen avulla ennaltaehkäistään ja vähennetään nuorten kokemaa yksinäisyyttä sekä vahvistetaan yhteisöllisyyden kokemusta.


Yksilöllinen keskustelutuki

Tarjoamme 16–29-vuotiaille yksinäisyyttä kokeville nuorille ja nuorille aikuisille matalan kynnyksen lyhytkestoista ja maksutonta keskustelutukea.


Keskustelutuki vanhempien eron kokeneille nuorille

Ovatko vanhempasi eronneet tai oletko uusperheen nuori? Tarjoamme maksutonta keskustelutukea työntekijämme kanssa.


Nuorten ryhmät

Nuorille tarkoitetuissa ryhmissä käsitellään yksinäisyyden kokemusta luovin keinoin sekä keskustellen vertaisten kanssa.


Nuorten erovertaisryhmä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Ryhmässä nuori pääsee juttelemaan omista ajatuksistaan vanhempiensa eroon liittyen ja kuulemaan muiden nuorten kokemuksia. 


Nuorten tunnetaito-opas

Elämä tarjoilee monenlaisia haasteita ja tilanteita. Tunnetaidot auttavat paljon sekä itsensä ymmärtämisessä että ihmissuhteissa.


Jäikö jokin mietityttämään? Voit ottaa suoraan yhteyttä nuorisotyöntekijöihimme.