Yhteinen turvaverkko

Yhteinen turvaverkko -hanke tarjoaa tukea ja yhteistä toimintaa lapsiperheille tilanteessa, jossa perheen turvaverkot koetaan liian ohuiksi. 


Turvaverkon vauvakahvilat

Vauvakahviloissa voi tavata muita vauvaperheitä, juoda kupin kahvia tai teetä, osallistua ohjattuun toimintaan tai vain hengähtää arjen pyörityksessä. 


Turvaverkon iltaperhekahvilat

Iltaperhekahviloissa voi tavata muita perheitä, nauttia maksutonta iltapalaa, osallistua ohjattuun toimintaan tai vain hengähtää arjen pyörityksessä. 


Turvaverkon vertaisryhmät

Turvaverkko järjestää vertaisryhmiä, jotka ovat suljettuja ryhmiä eri teemoilla. Pienryhmissä toiminnan kautta saa sekä vahvaa vertaistukea ja ymmärrystä omalle tilanteelleen että ammatillisen ohjaajan tukea. 


Turvaverkon illat

Turvaverkon illat tarjoavat vanhemmille erilaisten vanhemmuutta tukevien aiheiden äärellä keskustelua ja toimintaa. Illoissa voi tavata samankaltaisessa tilanteessa olevia vanhempia ja löytää uusia arjen turvaverkkoja itselleen. 


Turvaverkon tapahtumat

Yhteisen turvaverkon tapahtumissa pääset viettämään hyvän mielen aikaa oman perheesi kanssa ja kohtaamaan muita lapsiperheitä. Tapahtumissa on toimintaa kaikenikäisille lapsille ja tapahtumat ovat aina ilmaisia.