Ammattilaiselle

MLL Tampereen osasto tarjoaa monenlaisia palveluita toiminta-alamme ammattilaisille. Iso osa toiminnoistamme on maksuttomia etenkin jos ne tehdään suoraan asiakkaille, mutta esimerkiksi koulutuspalveluistamme ammattilaisille laskutamme.

  • palvelut ammattilaisten kohderyhmille: monet palveluistamme ovat sellaisia, että voit ammattilaisena tehdä niihin suoraan asiakasohjausta (esimerkiksi erilaiset neuvontapalvelut ja nuorten palvelut, jotka ovat käyttäjilleen maksuttomia)
  • koulutukset ja kurssit: teemme räätälöityjä koulutuksia ydinosaamisestamme ammattilaisille (maksullisia)
  • luennot ja avoimet yleisötilaisuudet: tilauksesta muille tahoille tai voit ammattilaisena tulla osallistujaksi avoimiin tilaisuuksiimme

Olemme mukana kehittämässä perhekeskuspalveluita LAPE-hengessä. Toimimme kumppanina erilaisissa hankkeissa ja tuotamme palveluja lapsiperheille yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.


Nuoret

Tarjoamme nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille esimerkiksi kouluille ja oppilaitoksiin tilattavia yhteisöllisyyttä lisääviä teemapajoja, tutor- ja tukioppilaskoulutuksia sekä tunne- ja ihmissuhdetaitotyöpajoja.


Eropalvelut

Tarjoamme eroammattilaisille ammattilaisverkoston, eroteemaisia koulutuksia ja teemailtoja.


Monikulttuurinen työ

Tarjoamme monikulttuurisen työn ammattilaisille Koko maailman tarinateltta -toimintapistettä erilaisiin tapahtumiin.


Yhteinen turvaverkko

Hankkeessa tarjotaan tukea lapsiperheille, joilla on ohuet arjen turvaverkot tai niitä ei ole lainkaan.