Iltaperhekahvilan tekijät

Yhteinen turvaverkko -hankkeemme iltaperhekahvilat kokoavat yhteen arki-iltaisin perheitä, jotka kokevat arjen turvaverkkonsa liian ohuiksi. Kahvilat kokoontuvat Laivapuiston perhetalossa keskustassa, Härmälässä Kuuselakeskuksessa sekä Tesoman neuvolan tiloissa kerran viikossa.

Ajankohta: Iltaperhekahvilat kokoontuvat viikottain kello 16:30 - 19:00 tiistaisin Härmälässä ja Tesomalla sekä keskiviikkoisin keskustassa, Laivapuistossa. 

Tehtävä: Haemme vapaaehtoisia toimimaan kohtaamispaikoissa ohjaajan apulaisina. Kohtaamispaikoissa valmistellaan ja tarjoillaan iltapalaa, vedetään ohjelmaa perheille ja touhuillaan yhdessä. Tekemistä löytyykin omien toiveiden pohjalta niin ruoanlaitosta ja kahvinkeitosta aina perheiden kuuntelemiseen, ohjelman vetämiseen ja paikkojen siivoilussa avustamiseen.

Erityistaidot: Kohtaamispaikkatoiminta vaatii vapaaehtoisiltamme intoa ja kykyä kohdata eri ikäisiä ihmisiä ja erilaisia perheitä avoimesti ja kunnioittavasti. Muuten pärjäät arjen perustaidoilla ja iloisella asenteella!

Mitä sinä saat: Vapaaehtoisena pääset tutustumaan osastomme lapsi- ja perhetyöhön, sen tekijöihin sekä kohtaamispaikkatoimintaamme. Kohtaamiset ihmisten kanssa antavat usein vapaaehtoisillemme merkityksellisyyden kokemuksia sekä iloa. Kirjoitamme myös halutessasi aina todistuksen meillä tehdystä vapaaehtoistyöstä.

Sitoutuminen: Iltaperhekahvilaan voi tulla vapaaehtoiseksi kerran viikossa tai kerran vuodessa -sinä valitset miten tiivis osallistumistahtisi on.

Lisätietoja toiminnasta: Lisätietoja tehtävästä saat hankkeen koordinaattoreilta.