Tule mukaan jakamaan ajatuksia uusperheiden arjesta, iloista ja suruista sekä kehittämään yhteistä toimintaa.Illat ovat tarkoitettuja uusperheiden vanhemmille. Jos tarvitset lastenhoitajaa iltojen ajaksi MLL lastenhoitotoiminta tarjoaa lyhytaikaista ja tilapäistä lastenhoitoapua, joka maksaa 8.20€/h. www.mll.fi/perheille/lastenhoito tai p. 044 0303 301 Seuraavat kokoontumiset 20.5, 19.8 ja 23.9 klo 17.30-19.30. Sisäänkäynti Laivapuiston perhetalon eroperheiden kohtaamispaikasta osoite. Näsilinnankatu 44-46 Iltojen vastuhenkilöinä toimivat itsekin uusperheelliset vanhemmat; Katja Ja Pasi Paananen. Varaathan muutaman euron kahvia tai teetä varten. Lämpimästi tervetuloa
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tamperen osasto toivottaa kaikille iloista ja mukavaa Vappua!
Kyseessä on nuoren kirjoittama koskettava ja omakohtainen kokemus vanhempien erosta ja sen herättämistä tunteista ja muutoksista. Tekstissä on tärkeä viesti meille kaikille: yksin ei kannata jäädä, apua on saatavilla! Aikuisia se muistuttaa siitä, miten tärkeää on pysähtyä lasten ja nuorten kokemusten äärelle ja kysyä riittävän usein: miten sinä voit, mitä sinulle tänään kuuluu?
Tervetuloa virittäytymään kevättunnelmiin Vappuaaton Perhekahvilaan, 30.4. klo 10 - 14. Luvassa mm. yhteislaulua ja kasvomaalausta. Kahvila Messissä voi käydä tuttuun tapaan lounaalla ja nauttia jälkiruoaksi munkkeja ja simaa vapun kunniaksi. Halutessasi voit pukeutua naamiaisasuun.
Oletko eronnut ja kaipaisit paikkaa, jossa jakaa ja purkaa eroon liittyviä tunteita ja pohtia erilaisia erotilanteeseen liittyviä huolia tai kysymyksiä? Kohtaamispaikassa järjestetään kaksi eronneiden vanhempien avointa vertaistapaamista maanantaina 29.4 ja 6.5 klo 17.30-19.30. Paikalla kohtaamispaikan vapaaehtoisista Auri. Lämpimästi tervetuloa! Sisäänkäynti osoitteesta Näsilinnankatu 44-46 (sisäpihalta)