Pelottaako synnytys? Nyt MLL Tampereen osastolla käynnistyy uusi ryhmätoiminta, jossa saat välineitä synnytyspelon kohtaamiseen ja käsittelyyn. Ryhmä käynnistyy Pereenkulman perhekeskuksessa 11.11. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Suvi Lähteenkorva puh. 0407508199
Blogikirjoituksen on kirjoittanut psykoterapeutti Johanna Valve, joka toimii Fisherin eroseminaarien ohjaajana.
Syksyn toisessa Eron edessä illassa Lastenvalvoja Sirkku Välimäki ja Käräjätuomarit Virpi Pirhonen ja Marja Virtanen kertovat Lastenvalvojien ja Käräjäoikeuden palveluista. Sovintoon pääseminen on lasten kannalta aina ensi arvoisen tärkeää, tule kuuntelemaan ja kysymään mieltä askarruttavista asioista. Eron edessä ilta: Laivapuiston perhetalossa ( Tiiliruukinkatu 1) ti 1.10 klo:17.30-19.30. Lämpimästi tervetuloa!!!
Pereenkulman perhekeskuksessa tilaa Tanssitan vauvaa ryhmässä. UUTUUTENA käynnistämme sisarusmuskarin. Kysy lisää toimistostamme puhelin 2130721.
Tiistaina 17.9. klo 17.30-19.30 Laivapuiston perhetalolla perheneuvolan puheenvuoro aiheesta: Miten tukea lasta vanhempien erotilanteessa. Ilta on maksuton, ei tarvitse ilmoittautua, voi tulla anonyymisti kuuntelemaan.