Tiistaina 28.3. perhekahvilan yhteydessä on Jututtamo, jossa aiheena on päivähoidon/koulun aloittaminen ja sen herättämät ajatukset. Ensimmäinen keskusteluhetki noin klo 10.20. on tarkoitettu erityisesti kaksikielisille perheille. Lapset voivat olla Jututtamo-hetkissä mukana. Tervetuloa mukaan vaihtamaan ajatuksia muiden samoja asioita miettivien kanssa!
Puhutaan raskausajasta, tulevasta vanhemmuudesta, seksistä, synnytyksestä ja ryhmän esille nostamista aiheista yhdessä muiden samassa elämänvaiheessa olevien miesten kanssa. Tervetuloa!
Nuput -kahvilassa on luento liittyen puhtaaseen ja ravinnerikkaaseen ruokavalioon. Luennosta voi saada vinkkejä, miten omaa jaksamista keskosarjessa voisi tukea hyvällä ravinnolla. Luentoa pitää hyvinvointivalmentaja Susanna Tanni. Tähän on varattu aikaa korkeintaan 30 minuuttia, jotta aikaa jäisi myös vapaalle keskustelulle ja kuumisten vaihdolle sekä tietenkin vertaistuelle. Myös uudet keskosperheet ovat tervetulleita, vaikka vauva vielä olisikin sairaalassa. Koko perhe on tervetullut Nuppuihin!