MLL Tampereen osasto rekrytoi suomalisia naisia ystäviksi maahanmuuttajaäideille. Toiminnalla tuetaan maahanmuuttajien suomen kielen oppimista. Toiminnan puitteissa pääsee tutustumaan eri kulttuureihin. Mikäli kiinnostuit monikulttuurisesta vapaaehtoistoiminnasta, ota yhteyttä toimistoomme puhelin 03 21 30721.
Käy lukemassa eropalveluiden koordinaattori Marja Ollin uusi blogikirjoitus " Miksi luvata rakastaa ikuisesti ja silti erotaan?" http://tampere.mll.fi/eroperheiden-kohtaamispaikka/eroblogi/
MLL Tampereen osasto kuuluu Lasten Tampere yhdistykseen. Olemme mukana yhteistyössä järjestämässä 20 vuotisjuhlakonserttia
Oletko kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena. MLL Tampereen osastolla Sinulla on mahdollisuus toimiaa esimerkiksi - mahdollistajana perhetapaamisille eropalveluissamme - naisystävänä maahanmuuttajaäidille - varaisovanhempana kerhoissa, perhekahviloissa, vauvakerhoissa, ja kouluilla koulumummoina ja/tai -vaareina - avustajana erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa Ota yhteyttä ja tule mukaan. Kerro, mitä juuri Sinä haluaisit tehdä. Toimistomme puhelin 03 2130721 vastaa ma - pe klo 9-15.