Ystäväksi maahanmuuttajaäidille

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tampereen osasto on aloittanut vuonna 2012 Naisystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan, jonka tavoitteena on edistää maahanmuuttajaäitien kotoutumista ja suomen kielenoppimista.

Naisystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnassa etsitään suomea puhuvia naisia ystäviksi maahan muuttaneille äideille ja naisille. Vapaaehtoisuuteen perustuvan naisystävätoiminnan kautta vahvistetaan suomen kielen taitoa, madalletaan osallistumiskynnystä ja lisätään kulttuurienvälistä tietoisuutta.

Toiminnan tavoitteena on vahvistaa maahanmuuttajäitien ja -naisten suomen kielen taitoa, arkipäivän aktiivisuutta ja osallisuutta, sekä ehkäistä syrjäytymistä ja yksinäisyyttä.

Tule mukaan ja tartu mahdollisuuteen osallistua monikulttuuriseen vapaaehtoistoimintaan.

TARVITSEMME RUNSAASTI UUSIA VAPAAEHTOISIA! OLETKO KIINNOSTUNUT MONIKULTTUURISESTA TOIMINNASTA? OTA ROHKEASTI YHTEYYTTÄ JA KYSY LISÄÄ.            Essi Pakarinen 050 400 8306

 

Seuraava vapaaehtoisten perehdytystilaisuus järjestetään 30.5. klo 17.00. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse tai puhelimitse.

 

MLL Tampereen osaston ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnassa on jo yhdistetty 150 ystäväparia!

 

 


Lisätietoja:

Essi Pakarinen puh. 050 400 8306

essi.pakarinen(at)mll-tre.fi

 

 

Toiminta tarvitsee tukea

 

Eliisa teatteri on lahjoittanut vapaalippuja Prinsessa Ruusunen näytökseen maahanmuuttajaäideille lapsineen. Ystävät voivat lähteä teatteriretkelle mukaan.

Kiitämme Eliisa teatteria arjen ilostuttamisesta ja toimintamme tukemisesta.


Jos haluat tukea taloudellisesti tätä työtä maahanmuuttjien kotouttamisen edistämiseksi, voit tehdä lahjoituksen MLL Tampereen osaston nettisivujen kautta kohdassa TUE TOIMINTAAMME. Tuki käytetään vapaaehtoisten koulutuksiin, ystäväparien yhteisiin toiminnallisiin tapahtumiin ja toiminnan edelleen kehittämiseen ja laajentamiseen.

 

 

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi naisystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaan

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.