Työ ja opiskelu

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. 

Opiskelu ja työharjoittelu

MLL Tampereen osastolla on vuosittain useita opiskelijoita suorittamassa käytännön harjoittelua tai tekemässä erilaisia opinnäytetöitä.

Meillä voi suorittaa opintoihin kuuluvan käytännön harjoittelun osaamisen ja opintovaiheen mukaisesti. Toimintamme on monipuolista, joten meillä on mahdollisuus tutustua lasten, nuorten ja perheiden arkeen monesta eri näkökulmasta.

Toimintamme painopiste on ennaltaehkäisevässä työssä.

Harjoittelusta tai opinnäytetöistä kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin, koska samanaikaisesti harjoittelijoita voi olla vain rajattu määrä.

Korkeakoulut ja oppilaitokset
Korkeakoulut ja oppilaitokset voivat tehdä opiskelijoiden harjoitteluun liittyvän sopimuksen MLL Tampereen osaston kanssa. Meillä voi suorittaa eri pituisia harjoittelujaksoja käytännön työhön osallistumalla tai tekemällä opinnäytetöitä.

Perusopetus
Teemme yhteistyötä perusopetuksen kanssa ja meillä voi suorittaa myös TET -harjoittelun.

TE-palveluiden työkokeilu
Työkokeilu on mahdollista eri pituisina jaksoina. Emme kuitenkaan suosittele kovin lyhyttä jaksoa.

Opinto- ja tutustumiskäynnit ryhmille
Järjestämme säännöllisesti toimintamme esittelytilaisuuksia ryhmille Laivapuiston perhetalossa. Esittelyitä järjestetään sopimuksen mukaisesti.  Koska meillä on säännöllistä toimintaa kaikkina arkipäivinä, otamme ryhmävierailuja vastaan vain iltapäivisin.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sopiva harjoittelukokonaisuus!