Tietoa meistä

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tampereen osasto ry on perustettu vuonna 1921.

Vietämme 100-vuotisjuhlia 2021!

Tehtävämme on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Haluamme  tehdä lapsen ja lapsen näkökulman näkyväksi niin perhe-elämässä kuin poliittisessa päätöksen teossa.

Tarjoamme monipuolista tekemistä ja tukea eri-ikäisille ihmisille erilaisissa elämäntilanteissa. Meille on tärkeää kohdata kaikki ihmiset tasavertaisina ottaen huomioon heidän yksilöllisen tilanteensa.

Olemme ketterä ja joustava paikallisyhdistys, joka on laajasti verkostoitunut ja tekee yhteistyötä monien eri kumppaneiden kanssa.

Vakituisen henkilökunnan lisäksi työllistämme ahkerasti esimerkiksi harjoittelijoita ja palkkatukityöntekijöitä. Korvaamaton voimavaramme on myös huikea satojen vapaaehtoisten joukko sekä yhdistyksemme jäsenet ja muut toiminnan tukijat.

MLL Tampereen osastolla on kaksi toimipistettä: Laivapuiston perhetalo Tampereen keskustassa sekä Pereenkulman perhekeskus Pirkkalassa.