« Takaisin julkisille sivuille

Jäsensivut

[1-5] [6-9]
Syyskokous pidetään Laivapuiston perhetalossa, Tiiliruukinkatu 1. Asialistalla ovat toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019 sekä hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle. Tervetuloa! MLL Tampereen osaston hallitus
Tervetuloa kevätkokoukseen 17.4. klo 18 Laivapuiston perhetaloon. Kokouksessa käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2017. Kokous pidetään eropalveluiden tiloissa, jonne on käynti Tiiliruukinkatu 1, sisäpiha. Tervetuloa.
Syyskokouksessa valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Valitaan tilintarkastusyhteisö. Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018. Päätetään jäsenmaksun suuruudesta.
Päivitämme MLL Tampereen osaston strategiaa. Luottamusjohto ja henkilökunta ovat pohtineet toimintaympäristöä ja ajankohtaisia ilmiöitä. Tutustu kuviin ja lähetä kommenttisi ja palautteesi.
Mannerheimin lastensuojeluliiton puheenjohtajaksi on vuosille 2018-2020 valittu Mirjam Kalland. Kalland on kasvatustieteen tohtori ja Helsingin yliopiston sosiaalityön ja perhetutkimuksen dosentti sekä lastenpsykoterapeutti. Hän työskentelee rehtorina Helsingin yliopiston Svenska social och kommunal högskola:ssa.

Jäsenkokoukset

MLL Tampereen osasto ry:n ylintä päätäntävaltaa käyttää jäsenistö, joka kokoontuu kaksi kertaa vuodessa yhdistyksen kokouksiin.

Yhdistyksen syyskokouksessa valitaan hallituksen puheenjohtaja sekä hallituksen muut jäsenet. valitaan tilintarkastajat.

Lisäksi yhdistyksen syyskokouksessa vahvistetaan jäsenmaksun suuruus, toimintasuunnitelma ja talousarvio seuraavalle vuodelle.

MLL Tampereen osaston kevätkokouksessa vahvistetaan edellisen vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus.

Vuosikertomukset

MLL:n jäsenenä olet pienten puolella. Lue lisää MLL:n jäsensivuilta.

Yhteystiedot jäsenasioissa

Jäsenyys, osoitteenmuutokset:

Perhetalon ohjaaja Marjatta (Jatta) Komu. Puhelin 03 213 0721, laivapuistonperhetalo(at)mll-tre.fi

Toiminnanjohtajan tavoitat numerosta 050 566 9917.

MLL:n keskustoimiston jäsenpalvelu: jasenpalvelu(at)mll.fi, puhelin 075 324 5540.

Keskustoimiston nettisivuilta >>>>

Jäsenlehti Lapsemme -lehdestä, saat myös ajankohtaista tietoa jäseneduista.

MLL Tampereen jäsenviestintä

Hyvä MLL Tampereen osaston jäsen: Jos et ole ilmoittanut jäsenrekisteriin sähköpostiosoitettasi, niin lähetä se meille nyt osoitteella laivapuistonperhetalo(at)mll-tre.fi. Lähetämme jäsentiedotteet sähköisesti!

Tiedotamme toiminnastamme monin eri tavoin. Laivapuiston perhetalo on avoinna ma-pe klo 9.00 – 15.00. Toimistostamme saa tiedotteita ja esitteitä eri tapahtumista ja toiminnastamme. MLL on uusinut järjestöilmettään ja mekin päivitämme esitteemme uuteen ilmeeseen sitä mukaa kuin vanhat esitteet loppuvat.

MLL Tampereen osaston nettisivut http://tampere.mll.fi

Olemme facebookissa ja instagramissa.

Nettisivuilla on oma osio jäsenille.

Ilmoitamme viikoittain toiminnastamme ja eri tilaisuuksista Kaupunkilehti Tamperelaisen Minne mennään palstalla.

Kevät- ja syyskokouksista ilmoitamme netissä ja Tamperelaisen viikkopalstalla.

Keväällä ja syksyllä julkaisemme em. lehdissä myös koko toimintakaudesta kertovat erilliset ilmoitukset.

Toimistostamme saa lisätietoja myös puhelimitse puh. 03 213 0721.

Vuosittain MLL Tampereen osaston toiminnan puitteissa on reilut 40 000 erilaista kohtaamista. Tutustu strategiaamme ja kommentoi.