Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen

MLL:n jäsenenä olet tukemassa työtämme lapsiperheiden hyväksi.

Jäseneksi liitytään aina paikallisyhdistykseen. MLL Tampereen osaston nettisivuilla liityt automaattisesti Tampereen osastoon.

Mikäli liityt jäseneksi muuta kautta, ilmoita aina mihin paikallisyhdistykseen haluat liittyä (esim. MLL Tampereen osasto). Jos jätät valinnan tekemättä, jäsenrekisteripalvelu Helsingissä kirjaa sinut postinumeron mukaisesti lähimpään paikallisyhdistykseen.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi hyväksytään 15 vuotta täyttänyt henkilö. Alle 15-vuotias voi olla huoltajansa suostumuksella lapsijäsen.

Hyvä MLL Tampereen osaston jäsen: Jos et ole vielä ilmoittanut jäsenrekisteriin sähköpostiosoitettasi, lähetä se meille nyt osoitteella laivapuistonperhetalo(at)mll-tre.fi. Lähetämme jäsentiedotteet sähköisesti!

Henkilöjäsenmaksu Tampereen osastolla on 28€ / vuosi. Tästä jäsenmaksusta 9,5 euroa tulee Tampereen osastolle, 6 euroa Hämeen piirille ja 12,50 euroa on keskustoimistolle maksettavaa jäsenmaksua.

Jäsenmaksuun sisältyy mm. seuraavat etuudet:

- Lapsemme-lehti 4 kertaa vuodessa.

- Tampereen osaston sähköinen jäsentiedote noin 6 kertaa vuodessa.

- Vuosittain vaihtuvat valtakunnalliset jäsenetuudet ilmoitetaan Lapsemme-lehdessä ja www.mll.fi

Etuudet ovat mm. alennuksia hotellien-, kylpylöiden,- ja lomakeskusten hinnoista sekä eri yhteistyökumppaneiden tarjoamia tuotealennuksia.

Vuosittain jäsenille lähetetään jäsenkortti, jonka mukana on lista jäsenetuuksista.

Tampereen osaston toiminnasta tiedotetaan jäsenlehden lisäksi MLL Tampereen osaston -sivuilla https://tampere.mll.fi/. Seuraa myös paikallislehdissä olevia ilmoituksiamme.

Lisätiedot: Laivapuiston perhetalo klo 9.00-15.00 puh. 03 213 0721 tai laivapuistonperhetalo(at)mll-tre.fi

Lapsi- ja nuorisojäsenet

MLL:n jäsenyys on maksuton kaikille alle 18-vuotiaille jäsenille. Alle 15-vuotias lapsi voi huoltajan suostumuksella liittyä jäseneksi.

15-17-vuotiaita jäseniä kutsutaan nuorisojäseniksi. Jäsenyysvuotta edeltäneenä vuonna 18 vuotta täyttäneet nuoret siirretään automaattisesti aikuisjäseniksi.

MLL:n jäsenenä olet pienten puolella!

Lue lisää MLL:n jäsensivuilta