Perhetapaamiset

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Perhetapaamiset on tarkoitettu lapsiperheille, joissa vanhemmat ovat eronneet. Tapaamisten tarkoituksena on tarjota eroperheelle puolueeton ja kodikas paikka, jossa vanhemmat ja lapset voivat tavata ja viettää aikaa yhdessä. Tapaamiset tukevat lapselle tärkeiden ihmissuhteiden jatkuvuutta eron jälkeen. Palvelu on maksuton.


Miten perhetapaaminen järjestyy

Vanhemmat voivat ottaa yhteyttä perhetapaamisten työntekijään tai  perheen kanssa työskentelevä taho voi hoitaa yhteydenoton. 

Perheelle järjestetään tutustumiskäynti, jossa käydään läpi käytännön asiat ja sovitaan tapaamisajoista. Perheelle voidaan varata tapaamistila joko kertaluontoisesti tai pidemmälle jaksolle. 

Koulutetut, luotettavat vapaaehtoiset ovat läsnä perhetapaamisissa. Vapaaehtoinen ottaa perheen vastaan ja on tapaamisen ajan paikan päällä, mutta jättää tilaa vanhempien ja lasten yhdessäololle. Perheen toiveesta vapaaehtoinen voi olla apuna esimerkiksi lasten hoidossa tai leikeissä. 

Tapaamisten kesto on enintään 3 tuntia. Ajan pidentämisestä voidaan sopia, jos esimerkiksi toinen vanhempi tulee toiselta paikkakunnalta.

Perhetapaamistoiminnat ovat tauolla koko heinäkuun sekä joulun ja loppiaisen välisen ajan.

Lisätiedot ja yhteydenotto erotyöntekijöidemme kautta.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Mikäli otat yhteyttä sähköpostilla, tarkkailethan myös roskapostikansiotasi, osa sähköposteista ajautuu sinne herkästi! Voit varmistaa yhteyden saamisen liittämällä viestisi mukaan myös puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa yhteyttä tarvittaessa tekstiviestitse.

Valokuva: Eron ensiapupisteen tilojen yleiskuva sisältä. Kuvassa pöytäryhmä, jonka vierellä näkyy syöttötuoli. Taustalla on sohva. Tiloissa on lämmin ja kodinomainen tunnelma, joka syntyy iloisen värisistä tekstiileistä ja yleisilmeestä.
Valokuva: Kuvassa on avohyllykkö, jossa alemmilla hyllyillä on ulosvedettäviä laatikoita. Ylemmillä hyllyillä on kirjoja. Hyllykön päällä on viherkasvi.