Vanhempainillat

Tunnetaitojen vahvistamiseen ja tunnekasvatukseen liittyen kodin rooli on merkittävä. Lasten ja nuorten tunnekasvatuksen kannalta on keskeistä, millaisia asioita kasvattajat siirtävät lapsille. Vanhempi ja aikuinen on aina lapselle malli. Jokaisen vanhemman tulisi kiinnittää huomiota omiin tunnetaitoihinsa sekä toimintamalleihinsa. Tämän vuoksi tunnetaitoja vahvistavaa toimintaa on suunnattu myös vanhemmille.

Vanhempainilloissa tavoitteena on tarjota tietoa teemasta sekä lisätä jokaisen lapsia ja nuoria kohtavan aikuisen ymmärrystä omia tunnetaitojaan kohtaan, vahvistaa omien toimintamallien huomioimista ja kannustaa tunnetaitojen vahvistamiseen myös aikuisuudessa.

Maksuttomia vanhempainiltoja toteutamme vuosittain sekä etä- ja lähitoteutuksina mm. kouluilla, yhdistyksissä ja omissa tiloissamme. Toteutamme vanhempainiltoja tarpeen mukaan toiminnallisen vuorovaikutteisina tai luentomaisina.

Tunnerepun tuuletus -tunnetaitoilta

to 18.11.2021, klo 18.00-20.00

Tervetuloa toiminnalliseen tunnetaitoiltaan ja pysähtymään hetkeksi oman itsesi äärelle. Illassa paneudutaan tunnekasvattajana toimimiseen ja keskitytään erityisesti vanhemman omiin tunnetaitoihin. Miten voin sietää ja säädellä tunteitani? Miten voisin toimia, kun lapsi on vahvan tunnekuohun vallassa? Miten ja miksi tunteita kannattaa ilmaista myös muille?

Tilaisuus on suunnattu alakouluikäisten ja nuorempien lasten vanhemmille, mutta on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille! Tilaisuus järjestetään MLL Tampereen osaston Laivapuiston perhetalossa (Tiiliruukinkatu 1, 33200 Tampere)

Ilmoittautumiset 11.11. mennessä oheisen linkin kautta. Paikkoja on rajoitetusti.

Puhujana MLL Tampereen osaston nuorisotyön koordinaattori Elina Plihtari. Tilaisuus on maksuton. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot ja vanhempainiltavaraukset

Elina Plihtari