Tukea ja tekemistä

Tältä sivulta löydät tahoja, jotka auttavat nuoria erilaisissa huolissa ja ongelmissa. Lopussa on myös linkkejä, joiden kautta voit löytää nuorille sopivaa tekemistä Tampereella.

MLL auttaa

MLL:n lasten ja nuorten puhelin ma-pe klo 14-20 ja la-su klo 17-20. Puhelu on maksuton eikä näy puhelinlaskussasi. Puhelinnumero: 116 111

MLL:n lasten ja nuorten chat su-ke klo 17-20

MLL:n lasten ja nuorten puhelimen kirjepalvelu

Apua Tampereen seudulla

Lapsiperheiden sosiaalityö Tampereella

Mielenterveysomaiset Pirkanmaa - FinFami ry. Tukea päihde- ja mielenterveysongelmaisten läheisille.

Nuorten palvelut Tampereella

Oppilashuolto Tampereella. Apua koulukuraattoreilta ja koulupsykologeilta.

Perhepiste Nopea 6-17-vuotiaille tamperelaisille ja orivesiläisille lapsille, nuorille sekä heidän perheilleen.

SPR:n nuorten turvatalo Tampereella, Hämeenkatu 22 C. Avoinna joka päivä klo 17-10

Tampereen ensi- ja turvakoti. Apua erityisesti perheväkivaltaan.

Tampereen nuorisoneuvola

Tampereen nuorisopsykiatrian poliklinikka

Apua koko Suomessa

Kasper. Tietoa ja tukea vanhempien erotessa.

Mielenterveysseura

Nettiturvakoti. Apua perhe- ja parisuhdeväkivaltaan.

Nuorten mielenterveystalo

Nyyti. Mielenterveystukea ja -tietoa opiskelijoille.

RIKU. Apua rikoksen tai rikosyrityksen uhrille, uhrin läheiselle ja rikoksen todistajalle.

Tukinet. Tietoa ja apua moniin elämän ongelmatilanteisiin.

Varjomaailma. Tietoa ja tukea nuorille, joita huolettaa vanhempien päihteiden käyttö.

Tekemistä ja toimintaa Tampereella

Nuorten Tampere. Tietoa tapahtumista, toiminnasta ja nuorisotiloista Tampereella.

Tampereen Tyttöjen Talo 12-28-vuotiaille pirkanmaalaisille tytöille, nuorille naisille ja sellaisiksi itsensä kokeville.

Tampereen seurakunnat. Tekemistä, toimintaa ja tapahtumia nuorille.