Tapahtumat ja koulutukset

Ystäväparien kokkausillat
MLL Tampereen osasto ja Pirkanmaan Osuuskauppa järjestävät kokkausiltoja ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan ystäväpareille! Keväällä 2020 järjestetään kolme kokkausiltaa Makupaja-koekeittiössä Koivistonkylän Prisman yläkerrassa, osoite Lempääläntie 21. Yhteen kokkausiltaan mahtuu 5-6 paria, myös lapset voivat osallistua! Kokkausillat järjestetään:

• ti 11.2. klo 17-19.30
  • ke 15.4. klo 17-19.30
  • pe 5.6. klo 17-19.30

Ilmoittautumiset: elli.nieminen@mll-tre.fi tai puh. 050 400 8306

Kokkausiltojen tarkoitus on mukava yhdessä tekeminen ja uusiin resepteihin tutustuminen. Iltoja emännöi Pirkanmaan Osuuskaupan ruoan kehitystiimin jäsen. Ajatuksena on, että reseptit tulisivat ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan ystäväpareilta. Ennen kokkausiltaa ystäväparien tulee siis ilmoittaa reseptit, jotta Pirkanmaa Osuuskauppa voi tehdä tarvittavat ruoka-ainehankinnat. Ystäväparit voivat ilmoittaa sekä alkuruoka-, pääruoka- että jälkiruokareseptejä. Muistathan mainita allergiasi.

Tervetuloa mukaan kokkailemaan!

Koulutukset

Uusien vapaaehtoisten koulutus ke 11.3.2020 klo 17-19.30
Laivapuiston perhetalo, Tiiliruukinkatu 1, Tampere
Oletko kiinnostunut ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnasta? Tai oletko jo mukana toiminnassa, mutta et ole vielä osallistunut koulutusiltaan? Ilmoittaudu mukaan, niin saat hyödyllistä lisätietoa ystävänä toimimisesta!

Ilmoittautumiset:
elli.nieminen@mll-tre.fi tai puh. 050 400 8306

Mainitsethan myös mahdolliset allergiat/erityisruokavaliot.

Elli Nieminen
Monikulttuurisen ystävä- ja perhetyön koordinaattori
elli.nieminen(at)mll-tre.fi