Koko maailman tarinateltta

Koko maailman tarinateltta kätkee sisäänsä sadut maailman eri kolkista monilla eri kielillä. Tarinateltta innostaa myös omien kertomusten luomiseen, ja siellä voi saada oman tarinansa osaksi MLL Tampereen osaston Kaiken maailman tarinoita -kokoelmaa.

Tarinateltta innostaa lukemiseen yli kielirajojen ja edistää kielitaidon kehitystä ja kielen oppimista. Se lisää kulttuurintuntemusta ja tekee näkyväksi arvokasta, kansoja yhdistävää tarinankerrontaperinnettä.

Tarinateltta pystytetään silloin tällöin esimerkiksi MLL Tampereen osaston tapahtumissa.

Lahjoita kirjoja tarinatelttaan

Koko maailman tarinatelttaan voi lahjoittaa eri kielisiä lastenkirjoja ympäri maailmaa. Kirjakeräykseen osallistumalla olet mukana tukemassa lukuharrastusta ja kielten rikkautta. Ole yhteydessä koordinaattoriimme.

Elli Nieminen
Monikulttuurisen ystävä- ja perhetyön koordinaattori