Vanhempainillat

Vanhempainillat

Toteutamme vanhempainiltoja, joissa tavoitteena on lisätä jokaisen lapsia ja nuoria kohtavan aikuisen ymmärrystä omia tunnetaitojaan kohtaan sekä kannustaa näiden taitojen vahvistamista myös aikuisuudessa. 

Tunnekasvatuksen yksi merkittävä lähtökohta on, että aikuinen itse tunnistaa omia tunnetaitojaan, tavoittaa omia toimintamallejaan sekä kykenee tarkastelemaan omaan toimintaansa. Lasten ja nuorten tunnetaitojen tukemisen kannalta merkittävää on vahvistaa kyseisiä taitoja myös aikuisten kanssa. 

Vanhempainillat tarjoavat tietoa teemasta sekä vahvistavat näkökulmaa itsereflektion ja vanhemman oman mentalisaatiokyvyn merkityksestä. 


Vanhempainillat kevätkaudella 2021

Tunteella! Tunnetaidot ja seksuaalisuus -vanhempainilta

Mitä kaikkea seksuaalikasvatus pitää sisällään? Miten ottaa nuoren kanssa puheeksi esimerkiksi seksuaalinen suuntautuminen tai seksuaali-identiteetti? Entä miten vahvistaa nuoren kehoitsetuntoa ja positiivista minäkuvaa? Omien rajojen tunnistaminen ja asettaminen on tärkeä tunnetaito, joiden avulla on helpompi puuttua esimerkiksi häirintäyrityksiin.

Vanhempainilta järjestetään Teamsin kautta verkossa ke 24.2 klo 18-20 ja se on suunnattu noin 12-18-vuotiaiden vanhemmille, mutta on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille! 
Puhujana Tampereen kaupungin etsivän nuorisotyön ohjaaja, seksuaaliterapeutti Margareta Bechinsky. 

Tilaisuuden järjestää yhteistyössä MLL Tampereen osasto sekä Tampereen kaupungin Nuorten palvelut.

Tilaisuus on maksuton!

Ilmoittautumiset 18.2 mennessä oheisen linkin kautta:
https://mll-tampere-lv.creamailer.fi/survey/gbimzbm2tw8i0

Lämpimästi tervetuloa!