Perhekahvilat

Perhekahvilat ovat kaikille perheille avoimia ja maksuttomia kohtaamispaikkoja, joissa vanhemmat saavat juttuseuraa ja lapset uusia leikkikavereita.

Noudatamme aluehallintoviraston kokoontumisrajoituksia ja Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän ohjeita. Tällä hetkellä voimme ottaa perhekahviloihin 5 henkilöä ja tämän vuoksi perhekahviloihin tulee ilmoittautua etukäteen. Olemme pidentäneet perhekahviloiden aikaa sekä jakaneet perhekahvilat osiin, jotta mahdollisimman moni perhe mahtuisi mukaan. Perhekahvila Laivapuiston perhetalossa tiistaisin klo 9-11 ja 11.30-13.30 sekä Pereenkulman perhekeskuksessa keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 ja 12-14.

Valitse teille sopiva aika ja ilmoittaudu siihen linkin kautta. Seuraavan viikon ilmoittautumislinkit julkaistaan aina
edellisen viikon perjantaina iltapäivällä.

Huom.! Tulethan paikalle vain täysin terveenä.

Ilmoittautuminen perhekahviloihin

Ilmoittaudu Laivapuiston perhetalon perhekahvilaan ti 20.4. klo 9-11 tästä.

Ilmoittaudu Laivapuiston perhetalon perhekahvilaan ti 20.4. klo 11.30-13.30 tästä.

Ilmoittaudu Pereenkulman perhekeskuksen perhekahvilaan ke 21.4. klo 9.30-11.30 tästä.

Ilmoittaudu Pereenkulman perhekeskuksen perhekahvilaan ke 21.4. klo 12-14 tästä.