Lasten päiväkerhot

Avoimen varhaiskasvatuksen Kipparit-kerhot on tarkoitettu 2-5-vuotiaille lapsille. Kerho on hyvä vaihtoehto lapselle, joka ei tarvitse päivähoitoa vaan muuta säännöllistä ryhmätoimintaa. Kerhot toimivat Laivapuiston perhetalossa Tampereella ja Pereenkulman perhekeskuksessa Pirkkalassa.

Laivapuiston perhetalon kerho on tamperelaisille lapsille. Pereenkulman perhekeskuksen kerho on sekä pirkkalalaisille että tamperelaisille lapsille.

Kipparit-kerhoja ohjaavat ammattitaitoiset työntekijämme. Yhteistyö perheiden kanssa ja vanhempien kohtaaminen ovat toimintamme tärkeitä arvoja.

Kerhoissa on työntekijöiden rinnalla vapaaehtoisia kerhomummoja ja -vaareja, jotka leikkivät ja jutustelevat lasten kanssa. Mummot ja vaarit ovat osa Yli sukupolvien -toimintaamme. 

MLL Tampereen osaston avoimen varhaiskasvatuksen toimintasuunnitelman löydät alta:

Laivapuiston perhetalo (2 kerhoryhmää)

Ryhmä 1
Ma klo 9-12
Ke klo 9-12

Ryhmä 2
To klo 9-12
Pe klo 9-12

Pereenkulman perhekeskus (1 kerhoryhmä)
Ti klo 9-12
To klo 9-12

Kipparit-kerhossa tärkeää on

Jokaiseen kerhopäivään kuuluu noin tunnin ulkoilu viereisessä leikkipuistossa sään salliessa. Kerhopäivän aikana lapsille tarjotaan pieni välipala.

Hakeminen kerhoihin

Kerhopaikkaa voi hakea MLL Tampereen osastolta joko soittamalla, sähköpostitse tai täyttämällä hakulomakkeen. Kerhoissa on jatkuva haku.

Laivapuiston perhetalo
046 923 6257 
laivapuistonperhetalo(at)mll-tre.fi

Pereenkulman perhekeskus
050 441 4384
pereenkulma(at)mll-tre.fi

Palveluseteli

Laivapuiston perhetalon kerho
Kerhopaikan varmistuttua haetaan palveluseteliä Tampereen kaupungilta. Kysy palvelusetelistä Laivapuiston perhetalosta ma-pe klo 9-15 tai perhetalon ohjaaja Marjatta Komulta.

Laivapuiston perhetalo
Tiiliruukinkatu 1
33200 Tampere

Marjatta Komu
046 923 6257 
marjatta.komu(at)mll-tre.fi

Pereenkulman perhekeskuksen kerho
Kerhopaikan varmistuttua haetaan palveluseteliä Pirkkalan kunnalta tai Tampereen kaupungilta. Kysy palvelusetelistä lapsi- ja perhetyönohjaaja Johanna Kähköseltä.

Johanna Kähkönen
050 441 4384
pereenkulma(at)mll-tre.fi

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.