Musiikkileikkikoulu Pereenkulman perhekeskuksessa

Muskarissa tutustutaan musiikin maailmaan monipuolisesti, liikkuen, laulaen, lorutellen, soittaen ja kuunnellen. Alle kolmevuotiailla toiminta tukee erityisesti lapsen varhaisen vuorovaikutuksen kehitystä ja yli kolmevuotiailla mm. kielen ja motoriikan kehittymistä. Leikinomaisella toiminalla edistetään ryhmässä toimimisen taitoja. Myönteinen ja kannustava ilmapiiri luo pohjan positiiviselle musiikkisuhteelle. Ryhmiä ohjaa musiikkileikkikoulunopettaja, musiikkipedagogi (AMK) Emma Mäntylä.

Ryhmät kokoontuvat 14 kertaa ja alkavat 7.9. alkavalla viikolla. Paikkana on Pereenkulman perhekeskus (Selininranta 2). Hinta on 85 euroa / lapsi, sisarusalennus 5 euroa.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmä perustetaan, jos siihen on seitsemän ilmoittautunutta.

Syksyllä 2020 käynnistyvät ryhmät:

Vauvamuskari 3-12kk 

pe 9.30-10.15. Alkaa 11.9. TÄYNNÄ!

Vauvamuskarissa tanssitaan, lorutellaan, lauletaan, soitetaan ja ihmetellään erilaisia ääniä yhdessä vanhemman kanssa. Vauvamuskari vahvistaa lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta ja tutustuttaa lapsen musiikin maailmaan.

1 v.

pe 10.30-11.15. Alkaa 11.9. TÄYNNÄ!

1-vuotiaiden ryhmään tullaan vanhemman kanssa. Tunneilla liikutaan, tanssitaan, lorutellaan, kuunnellaan ja soitetaan vanhempien kanssa ja harjoitellaan omatoimista tekemistä vanhemman avustuksella.