Lasten Kipparit-kerhot

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Avoimen varhaiskasvatuksen maksuttomat Kipparit-kerhot on tarkoitettu 2–5-vuotiaille lapsille. Kerho on hyvä vaihtoehto lapselle, joka ei tarvitse päivähoitoa, mutta kaipaa säännöllistä ryhmätoimintaa.

Kerhojen pedagogisesti suunniteltua toimintaa ohjaavat ammattitaitoiset työntekijämme. Kerhojen ohjelma koostuu niin leikeistä, liikunnasta, saduista, musiikista, kädentaidoista kuin ympäristön havainnoinnista. Lapset harjoittelevat samalla käytännön taitoja, kuten ryhmässä toimimista, hyviä tapoja sekä omista tavaroista huolehtimista. Jokaiseen päivään kuuluu sään salliessa noin tunnin ulkoilu leikkipuistossa. Lisäksi kerhopäivän aikana tarjoillaan pieni ravitseva välipala.

Kerhot toimivat Laivapuiston perhetalossa Tampereella ja Pereenkulman perhekeskuksessa Pirkkalassa. Laivapuiston perhetalon kerho on tamperelaisille lapsille. Pereenkulman perhekeskuksen kerho on sekä pirkkalalaisille että tamperelaisille lapsille.

Kerhon ohjaajat tekevät vahvaa yhteistyötä perheiden ja vanhempien kanssa. Työntekijöiden lisäksi kerhoissa on mukana vapaaehtoisia kerhoisovanhempia.

Laivapuiston perhetalo (2 kerhoryhmää)

Ryhmä 1
Ma klo 9-12
Ke klo 9-12

Ryhmä 2
To klo 9-12
Pe klo 9-12

Pereenkulman perhekeskus (1 kerhoryhmä)
Ti klo 9-12
To klo 9-12

Hakeminen kerhoihin

Kerhopaikan hakuprosessi riippuu siitä, onko hakija tamperelainen vai ei.

Tamperelaiset hakevat 2022 alkaen Laivapuiston sekä Pereenkulman kerhoihin Tampereen kaupungin eVaka-järjestelmän kautta. Kerhoihin haetaan aina yhdeksi toimintakaudeksi kerrallaan (elokuu-toukokuu) eli saatu kerhopaikka on voimassa seuraavan kevätkauden loppuun. Vanhat kerholaiset ovat haussa etusijalla hakiessaan kerhopaikkaa seuraavalle kaudelle.

Pirkkalalaiset hakevat kerhopaikkaa Laivapuistosta ja Pereenkulmasta soittamalla, sähköpostitse tai täyttämällä hakulomake.

Kerhoissa on jatkuva haku eli paikkaa voi hakea missä kohtaa vuotta tahansa.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltä? Kerromme mielellämme lisää kerhoistamme. Voit sopia myös tutustumiskäynnin ottamalla yhteyttä työntekijöihimme.

Laivapuiston perhetalo
laivapuistonperhetalo(at)mll-tre.fi