Löytölä

Laivapuiston löytölä

MLL:n Tampereen osaston toimitiloissa Laivapuiston perhetalossa ja Pirkkalan Pereenkulmassa toimii Löytölä.

Löytölä tarjoaa moneen pieneen tai joskus isompaankin pulmaan ratkaisun. Löytölä lainaa, myy, vuokraa, kierrättää ja tuottaa iloa ja hyvää mieltä.

Tarjoamme palveluitamme lapsiperheille, MLL:n paikallisyhdistyksille, yhteistyökumppaneillemme ja yrityksille.

Tutustu tuotevalikoimaamme! Toimintamme on pienimuotoista, mutta tuo helpotusta monenlaiseen tilanteeseen.

Perheille

Pelilainaamo: Laivapuiston Löytölästä voit lainata pelejä kotiin maksutta. Lainattavissa olevat pelit tukevat lapsen kasvua ja kehitystä.
Laina-aika on kaksi viikkoa ja lainauksesta tehdään kirjallinen sopimus. Pelilainaamo toimii Laivapuiston perhetalossa.

Matkasängyn vuokraus: Kätevä kokoontaitettava matkasänky on oiva apu lyhyille matkoille tai kun tulee vieraita yökylään.

Matkasängyn vuokra on 10 euroa viikonlopulta (pe-su) tai 3 euroa / vuorokausi.
Vuokraajaa maksaa pantin, jonka suuruus on 20 euroa ja se palautetaan, kun vuokrattu tavara palautetaan sopimuksen mukaisesti.

Vuokrauksesta tehdään kirjallinen sopimus.

Vuokraus vain Laivapuiston perhetalossa.

Lasten vaatteiden ja  jalkineiden kierrätys:
Löytölässä toimii jatkuva lastenvaatteiden ja jalkineiden kierrätyspiste. Tuo tarpeettomat, ehjät ja puhtaat alle kouluikäisten lasten vaatteet tänne ja ota mukaasi vastaavasti lapsellesi sopiva vaatteita tarjonnan mukaan.

Vaatteita kierrätetään sekä Laivapuiston perhetalossa että Pirkkalan Pereenkulmassa.

Aikuisten kirjojen ja aikakausilehtien kierrätystä: Voit kierrättä myös kirjoja. Kierrätämme pokkareita ja kovakantista kaunokirjallisuutta ja aikakausilehtiä. Helpolla tavalla uutta lukemista tuo tullessasi, vie mennessäsi periaatteella.

Löytölässä on hyvät valikoimat kirjoja. Kirjojen kierrätystä sekä Laivapuiston perhetalossa että Pirkkalan Pereenkulmalla.

Myynnissä
Laivapuiston Löytölässä on myynnissä jonkin verran MLL:n tuotteita.

Tutustu paikan päällä myös hyviin kirjoihin ja muihin tuotteisiimme.

Testaa Pikku Ruu kantoliinoja. Saat ohjeita ja mahdollisuuden kokeilla kantoliinan käyttöä. Mahdollisuus saada kantoliina testattavaksi kotiin muutamaksi päiväksi. Kysy lisää Laivapuiston perhetalon toimistolta.

MLL:n paikallisyhdistyksille, yhteistyöyrityksille

Vuokralle
Laivapuiston Löytölässä on jonkin verran ihania roolivaatteita, joita voi vuokrata erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Valikoimasta löytyy lapsille mm.

• päähineitä: pupu, possu, nalle, hiiri
  • kukkapantoja
  • keijukais- / lumihiutalepukuja
  • peikkopukuja
  • tonttuasuja
  • enkelin vaatteita
  • sähkökynttilöitä enkeleille
  • enkelin siipiä

Vuokraamme myös nappikonetta. Pinssien halkaisija n. 7 cm. Vuokrauksesta tehdään kirjallinen sopimus.

Myynnissä
Vähäinen määrä MLL:n tuotteita. MLL:n verkkokauppa on osoitteessa www.mll.fi

Kierrätystä

Laivapuiston löytölä järjestää ja/tai on mukana erilaisissa tapahtumissa.

12.2.2011 klo 10 - 14 Koskikeskuksessa järjestetään Citycon Oy:n Radio Novan ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton yhteinen lelukeräyskampanja.

Tuo tarpeettomaksi käyneet ehjät ja puhtaat lelut, pelit, kirjat kiertoon. Sinulle tarpeeton voi olla toiselle suuri ilo!

Jaamme kerätyt lelut edelleen MLL:n perhekahviloihin, päiväkoteihin ym. vastaaviin kohteisiin.

Koskikeskuksessa tapahtuu lelukeräyksen ohessa paljon mukavaa; Kasvomaalausta, piirtelyä, tarkkuusheittoa pehmopalloilla, sadutusta ja lorutusta.

Osallistu ystävänpäivän tempaukseemme!

Lisätiedot ja varaukset:
Laivapuiston perhetalo, Tiiliruukinkatu 1, 33200 Tampere.

Puhelin (03) 2130721