Löytölä

Laivapuiston löytölä

MLL:n Tampereen osaston toimitiloissa Laivapuiston perhetalossa ja Pirkkalan Pereenkulmassa toimii Löytölä.

Löytölä tarjoaa moneen pieneen tai joskus isompaankin pulmaan ratkaisun. Löytölä lainaa, vuokraa, kierrättää ja tuottaa iloa ja hyvää mieltä.

Tarjoamme palveluitamme lapsiperheille, MLL:n paikallisyhdistyksille, yhteistyökumppaneillemme ja yrityksille.

Tutustu tuotevalikoimaamme! Toimintamme on pienimuotoista, mutta tuo helpotusta monenlaiseen tilanteeseen.

Perheille

Pelilainaamo

Laivapuiston Löytölästä voit lainata pelejä kotiin maksutta. Lainattavissa olevat pelit tukevat lapsen kasvua ja kehitystä. Laina-aika on kaksi viikkoa ja lainauksesta tehdään kirjallinen sopimus. Pelilainaamo toimii Laivapuiston perhetalossa.

Matkasängyn vuokraus

Kätevä kokoontaitettava matkasänky on oiva apu lyhyille matkoille tai kun tulee vieraita yökylään.

Matkasängyn vuokra on 10 euroa viikonlopulta (pe-su) tai 3 euroa / vuorokausi.
Vuokraaja maksaa pantin, jonka suuruus on 20 euroa ja se palautetaan, kun vuokrattu tavara palautetaan sopimuksen mukaisesti.

Vuokrauksesta tehdään kirjallinen sopimus.

Vuokraus vain Laivapuiston perhetalossa.

Lasten vaatteiden ja jalkineiden kierrätys

Löytölässä toimii jatkuva lastenvaatteiden ja jalkineiden kierrätyspiste. Tuo tarpeettomat, ehjät ja puhtaat alle kouluikäisten lasten vaatteet tänne ja ota mukaasi vastaavasti lapsellesi sopivia vaatteita tarjonnan mukaan.

Vaatteita kierrätetään sekä Laivapuiston perhetalossa että Pirkkalan Pereenkulman perhekeskuksessa.

Aikuisten kirjojen ja aikakausilehtien kierrätys

Löytölässä voi kierrättää myös kirjoja. Kierrätämme pokkareita ja kovakantista kaunokirjallisuutta ja aikakausilehtiä. Helpolla tavalla uutta lukemista tuo tullessasi, vie mennessäsi -periaatteella.

Löytölässä on hyvät valikoimat kirjoja. Kirjojen kierrätystä on sekä Laivapuiston perhetalossa että Pirkkalan Pereenkulman perhekeskuksessa.

Testaa

Pikku Ruu -kantoliinoja. Saat ohjeita ja mahdollisuuden kokeilla kantoliinan käyttöä. Mahdollisuus saada kantoliina testattavaksi kotiin muutamaksi päiväksi. Kysy lisää Laivapuiston perhetalon toimistolta.

MLL:n paikallisyhdistyksille ja yhteistyöyrityksille

Vuokraamme nappikonetta. Pinssien halkaisija n. 7 cm. Vuokrauksesta tehdään kirjallinen sopimus.