Laivapuiston perhetalo

Paljon toimintaa lapsille ja perheille Tampereen keskustassa

 

Tampereen keskustassa sijaitseva Laivapuiston perhetalo tarjoaa monipuolista toimintaa ja mukavaa yhdessäoloa koko perheelle. Vakituiseen toimintaamme kuuluvat perhekahvilat, joissa on mielenkiintoista tekemistä lapsille sekä vanhemmille mahdollisuus jakaa ajatuksia ja tutustua toisiin vanhempiin. Perhekahviloiden lisäksi Laivapuiston perhetalossa toimii erilaisia ryhmiä, joihin osallistuminen on pääsääntöisesti maksutonta.

Syksystä 2012 MLL Tampereen osasto on ollut yksi Tampereen kaupungin avoimen varhaiskasvatuksen kerhopalveluja tuottava toimija. Laivapuiston perhetalo järjestää lasten päiväkerhotoimintaa kolmena päivänä viikossa useissa eri ryhmissä.

 

Laivapuiston perhetalon palveluja

 

Laivapuiston perhetalosta löytyy imetyshuone, johon voi poiketa vaikkapa kesken kauppareissun imettämään vauvaa rauhallisessa ympäristössä. Lisäksi Laivapuiston Löytölä palvelee lapsiperheitä muun muassa kierrättämällä kirjoja ja lastenvaatteita sekä lainaamalla pelejä. Kahvila Messi tarjoaa kävijöille mahdollisuuden ostaa pientä välipalaa sen aukioloaikoina. Messissä voi tiistaisin myös nauttia lounaan.

Laivapuiston perhetalo (toimisto) on avoinna arkisin klo 9.00-15.00.

Iltaryhmistä tietoa nettisivuilla eri toimintojen kohdalla