Jututtamo

Jututtamot ovat MLL:n vanhempainryhmiä, joissa on mahdollisuus keskustella vertaisryhmässä itseä askarruttavista asioista rennossa ja avoimessa ilmapiirissä. Jututtamon tarkoitus on antaa vanhemmille mahdollisuus keskustella ja pohtia toisten vanhempien kanssa erilaisia lapseen ja vanhemmuuteen liittyviä asioita. Jokaisella Jututtamo -kerralla on oma valittu teemansa, joka antaa kehykset keskustelulle.  Kaikki Jututtamo -ryhmät ovat avoimia, eikä ilmoittautumisia tarvita.  

Jokaisella kokoontumiskerralla on mukana MLL Tampereen osaston ryhmänohjaajaa, jonka roolina on tukea ja rohkaista keskusteluun luottamuksellisessa, avoimessa, tasa-arvoisessa ja kunnioittavassa keskusteluilmapiirissä. Ryhmät voivat kokoontua perhekahvilan yhteydessä tai itsenäisinä vertaisryhminä.

Lämpimästi tervetuloa Jututtamoon!

 MLL Tampereen osaston Jututtamot syksyllä 2019

 

Ohjelmaa päivitetään aikautaulujen ja aiheiden varmistuttua

   Päivä                       Teema                                               Paikka

 

Elokuu:  

ma 26.8.2019             Vauvojen sormiruokailu                        Laivapuiston perhetalo, vauvakerho 

ti  27.8.2019               Arkea 24/7                                               Laivapuiston perhetalo, perhekahvila

Syyskuu:

  ma 23.9.2019          Vauva-arjessa jaksaminen                      Laivapuiston perhetalo, vauvakerho                  

  ti 24.9.2019             Uhmaikä                                                    Laivapuiston perhetalo, perhekahvila

 

Huom! Seuraile ohjelmaa, muutokset mahdollisia

Jututtamoissa sanottua...

Jututtamo elää arjessa ja keskusteluteemat  nousevat perhearjen ihmeellisestä maailmasta. Jututtamoissa näitä teemoja voidaan pohtia yhdessä.