Erovertaisryhmät

Erovertaisryhmissä voi vapaasti kertoa ja jakaa eroon liittyviä kokemuksia, ajatuksia ja tunteita muiden kanssa. Toisten ryhmäläisten samanlaiset, ja ehkä myös erilaiset, kokemukset tukevat omassa erotilanteessa. Vertaisryhmässä kukaan ei ole yksin haasteidensa kanssa.

Kaikki ryhmämme vaativat ilmoittautumisen.

Vanhemman neuvo

Vanhemman neuvo on ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä, jossa voi jakaa kokemuksiaan eron jälkeisestä vanhemmuudesta ja sen haasteista. Ryhmässä etsitään uusia toimintatapoja ja pohditaan, miten eronneiden vanhempien yhteistyö toimii ja miltä se näyttää lapsen silmin.

Kokoontumisia on kuusi Eron ensiapupisteen tiloissa.  Ryhmään otetaan haastattelun kautta kuudesta kahdeksaan vanhempaa. 

Seuraava ryhmä kokoontuu syksyllä 2024. 

 

Ilmoittautuminen ja lisätietoa erotyöntekijältämme.

 

Mikäli otat yhteyttä sähköpostilla, tarkkailethan myös roskapostikansiotasi, osa sähköposteista ajautuu sinne herkästi! Voit varmistaa yhteyden saamisen liittämällä viestisi mukaan myös puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa yhteyttä tarvittaessa tekstiviestitse.

Lasten erovertaisryhmä

Lasten erovertaisryhmä on tarkoitettu 7-12 vuotiaille lapsille, joiden vanhemmat  ovat eronneet. Ryhmä tukee lasta hyväksymään vanhempien eron osaksi omaa elämäänsä. 

Lisätietoja lasten erovertaisryhmästä täältä.

 

Nuorten erovertaisryhmä

Vanhempien eron kokeneille nuorille suunnattu vertaistukiryhmä koko Pirkanmaan alueella. Ryhmä toteutetaan verkossa Teams alustaa käyttäen.

Lisätietoja nuorten erovertaisryhmästä täältä.

Valokuva. Kuvassa on ylhäältä päin kuvattuna pöytä. Pöydällä on lajitelma erilaisia valokuvia. Kuvan laidoilta kohti pöydän keskustaa ojentuu useiden ihmisten käsiä. Osa pitää käsissään kuvia.