Vapaaehtoistyö

Tule vapaaehtoistyöhön  eronneiden lapsiperheiden tueksi Tampereelle!

Etsimme jatkuvasti eronneiden lapsiperheiden parissa tehtävästä vapaaehtoistyöstä kiinnostuneita mm.

• perhetapaamisiin
  • teematapahtumiin
  • avuksi Eron edessä -iltojen järjestelyihin

Vapaaehtoiset mahdollistavat uudet matalan kynnyksen eropalvelut ja osallistuvat toiminnan kehittämiseen.

Vapaaehtoistyötä on tarjolla päivä- ja ilta-aikaan sekä viikonloppuisin. Vapaaehtoistyötä voi tehdä oman elämäntilanteensa mukaan.

Seuraava vapaaehtoistyön koulutus järjestetään keväällä 2019. Mukaan voi tulla kuitenkin jo ennen koulutusta. Ota yhteyttä Eron ensiapupisteen koordinaattoreihin ja sovi aika tapaamiseen.

Vapaaehtoistyöntekijöiltä edellytämme:

• osallistumista vapaaehtoistyön peruskoulutukseen
  • aitoa kiinnostusta vapaaehtoistoimintaa ja lapsiperheiden tukemista kohtaan
  • vapaaehtoistyön periaatteisiin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tampereen osasto ry:n arvoihin perehtymistä ja niihin sitoutumista vapaaehtoistyötä tehdessään.
  • Jos on oma erokokemus taustalla, on hyvä, että siitä on aikaa ja sitä on käsitellyt ennen vapaaehtoiseksi ryhtymistä.

Tehtäviin haetaan miehiä sekä naisia. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Eron ensiapupiste:

Eropalveluiden päällikkö:

marja.olli(at)mll-tre.fi 050 555 0052

Perhetyön koordinaattori

anne.haring(at)mll-tre.fi 050 572 4691

Nuorisotyön koordinaattori:

outi.ritari(at)mll-tre.fi 050 555 3302

Etsimme uusia vapaaehtoisia perhetapaamisiin. Vapaaehtoiset haastatellaan, koulutetaan ja perehdytetään toimintaan. Vapaaehtoiset kehittävät toimintaa yhdessä työntekijöiden kanssa.

Tule rohkeasti mukaan tukemaan lapsiperheiden arkea.

Yhteydenotot nuorisotyön koordinaattori Outi Ritari-Alhoon 050 555 3302.