Uusperheet

KUVA: MLL/Matti Matikainen

Uusperheillat

 

Uusperheillat ovat tarkoitettu kaikille uusperheen arjen kysymyksistä kiinnostuneille. Otamme vastaan ehdotuksia tulevien iltojen aiheista.

 

Uusperheneuvonta

Uusperhe ei toimi niin kuin ydinperhe toimii. Perheen kehitysvaiheet, roolit ja suhteet perheen sisällä ja ulkopuolella haastavat usein uusperheiden arkea.

MLL Tampereen osaston eropalveluissa on mahdollista saada neuvontaa uusperheen asioissa. Uusperheneuvonnassa tunnistetaan yhdessä asiakkaan kanssa oman perheen kehitysvaiheita ja etsitään ratkaisuja perhettä askarruttaviin kysymyksiin. Palvelua voi käyttää yksin tai yhdessä toisen vanhemman kanssa.

MLL Tampereen osastolla työskentelee uusperheneuvoja Marja Olli. Voit varata ajan yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. p. 050 555 0052

 

Suomen Uusperheellisten Liitto ry järjestää itse ja yhdessä paikallisjärjestöjensä kanssa koulutusta, leiritoimintaa uusperheellisille ja tuottaa materiaalia uusperheistä perheiden ja ammattilaisten käyttöön.

 

Vuoden 2018 uusperhe tapahtumat

 

Vuoden 2018 uusperhelomat,  http://supli.fi/uusperhelomat/

 

Ajankohtaista:

Parisuhdevinkkejä uusperheellisille

https://www.facebook.com/813607555503474/posts/922251234639105/

Uusperheilta 13.11.2018 klo 17:00 - 19:30

Uusperheillassa tarkastellaan uusperheiden elämää eri näkökulmista. Tilaisuus on suunnattu uusperheellisille ja heidän läheisilleen. Myös ammattilaiset ovat tervetulleita. Tilaisuus on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Illan ohjelma:

Parisuhde – uusperheen ydin

Uusperheneuvoja Marianne Katajisto

Lapsen asialla

Uusperheen äiti, Jenni Pere

Uusperheiden juridiikka – ongelmien välttäminen erotilanteessa ja kuoleman varalta

Asianajaja Elisa Ilmoniemi