Uusperheet

KUVA: MLL/Matti Matikainen

Työpaja uusperheille

 

Uusperheiden palvelut Tampereella

 

MLL Tampereen osaston Eron ensiapupiste haluaa kehittää tarjoamiaan uusperheille suunnattuja palveluita yhdessä perheiden ja perheitä kohtaavien työntekijöiden kanssa.

Kutsumme sinut / teidät mukaan työpajaan 23.5 klo: 17.00-19.30 Eron ensiapupisteelle, Tiiliruukinkatu 1

Työpajaan varten ei tarvitse erityisesti valmistautua. Ideoiva ja avoin mieli riittää.

Työpajassa tarjolla pientä välipalaa

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä https://mll-tampere-lv.creamailer.fi/survey/tjypbxrtbgp2c

 

Lisätietoja; Marja Olli marja.olli@mll-tre.fi, 050 5550052

 

 

Uusperheillat

 

Uusperheillat ovat tarkoitettu kaikille uusperheen arjen kysymyksistä kiinnostuneille. Otamme vastaan ehdotuksia tulevien iltojen aiheista.

 

Uusperheneuvonta

Uusperhe ei toimi niin kuin ydinperhe toimii. Perheen kehitysvaiheet, roolit ja suhteet perheen sisällä ja ulkopuolella haastavat usein uusperheiden arkea.

MLL Tampereen osaston eropalveluissa on mahdollista saada neuvontaa uusperheen asioissa. Uusperheneuvonnassa tunnistetaan yhdessä asiakkaan kanssa oman perheen kehitysvaiheita ja etsitään ratkaisuja perhettä askarruttaviin kysymyksiin. Palvelua voi käyttää yksin tai yhdessä toisen vanhemman kanssa.

MLL Tampereen osastolla työskentelee uusperheneuvoja Marja Olli. Voit varata ajan yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. p. 050 555 0052

 

Suomen Uusperheiden liitto järjestää itse ja yhdessä paikallisjärjestöjensä kanssa koulutusta, leiritoimintaa uusperheellisille ja tuottaa materiaalia uusperheistä perheiden ja ammattilaisten käyttöön.

 

 

 

Ajankohtaista:

Parisuhdevinkkejä uusperheellisille

https://www.facebook.com/813607555503474/posts/922251234639105/