Eropalvelut

Etsimme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia toimintaan mukaan!

Etsimme uusia vapaaehtoisia perhetapaamisiin. Vapaaehtoiset haastatellaan, koulutetaan ja perehdytetään toimintaan. Vapaaehtoiset kehittävät toimintaa yhdessä työntekijöiden kanssa.

Soita ja tule rohkeasti mukaan tukemaan lapsiperheiden arkea. Lue lisää vapaaehtoistyöstä tästä

Ota yhteyttä perhetyön koordinaattoriin Anne Haringiin 050 572 4691, nuorisotyön koordinaattoriin Outi Ritari-Alhoon 050 5553302 tai eropalveluiden päällikköön Marja Olliin 050 5550052

MLL Tampereen osaston Ero-opas nuorilta vanhemmille on palkittu 6.6.2016 Lapsuudentutkimuksen seuran Lapsuusteko 2016 palkinnolla. Palkinto kannustaa meitä jatkamaan eropalveluiden työtä Lapsia, nuoria ja vanhempia kuullen.

MLL Tampereen osaston eropalvelut

MLL Tampereen osaston eropalvelut tarjoavat matalan kynnyksen eropalveluita eroa pohtiville ja eronneille lapsiperheille, nuorille ja eroperheiden läheisille.

Laivapuiston perhetalossa on mahdollisuus perhetapaamisiin, neuvontaan ja ohjaukseen.

Tarjolla tukea, neuvontaa ja ohjausta erotilanteessa.

Eropalveluiden  toimintaa kehitetään yhteistyössä perheiden, vapaaehtoisten ja ammattilaisten kanssa.

Eropalvelut syntyivät Ray:n rahoittaman hankkeen myötä ja jatkuvat edelleen MLL Tampereen osaston eropalveluina. Toimintaa rahoittaa STEA (Ent. Ray).

Liity eropalveluiden postituslistalle!

Liity eropalveluiden sähköisen uutiskirjeen tilaajaksi!

Sisäänkäynti

Tiiliruukinkatu 1, 33200 Tampere

Käynti sisäpihalta, kulku perhetalon ja Cumuluksen parkkihallin välistä.

Eropalveluiden päällikkö Marja Olli 050 5550052

Perhetyön koordinaattori Anne Haring 050 572 4691

Nuorisotyön koordinaattori Outi Ritari-Alho 050 5553302

Aikuiset voivat erota, mutta lapsi ei eroa vanhemmistaan.

Siksi lapsella pitää olla mahdollisuus tavata sekä isää että äitiä.

MLL:n perhetapaamiset on tarkoitettu erillään asuvan vanhemman ja lapsen tapaamisiin silloin, kun siihen tarvitaan puolueeton ja rauhallinen paikka.

Soita ja kysy lisää: 050 555 0052