Eropalvelut

Etsimme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia toimintaan mukaan!

Etsimme uusia vapaaehtoisia perhetapaamisiin. Vapaaehtoiset haastatellaan, koulutetaan ja perehdytetään toimintaan. Vapaaehtoiset kehittävät toimintaa yhdessä työntekijöiden kanssa.

Soita ja tule rohkeasti mukaan tukemaan lapsiperheiden arkea.

Ota yhteyttä eropalveluiden koordinaattoreihin Marja Olliin 050 5550052 tai Outi Ritari-Alhoon 050 5553302

Eropalvelut Laivapuiston perhetalossa

Tampereella Laivapuiston perhetalossa sijaitsee eroperheiden kohtaamispaikka. Kohtaamispaikka tarjoaa matalan kynnyksen eropalveluita eroa pohtiville ja eronneille lapsiperheille, nuorille ja eroperheiden läheisille.

Tarjolla tukea, neuvontaa ja ohjausta erotilanteessa.

Eropalveluiden  toimintaa kehitetään yhteistyössä perheiden, vapaaehtoisten ja ammattilaisten kanssa. Eropalvelut syntyivät Lapsi ja ero hankkeen aikana ( 2012- 2014). Toiminta on saanut Ray:n jatkorahoituksen (2015-2017) ja jatkaa toimintaansa MLL Tampereen osaston eropalveluina.

MLL Tampereen osaston Ero-opas nuorilta vanhemmille on palkittu 6.6.2016 Lapsuudentutkimuksen seuran Lapsuusteko 2016 palkinnolla. Palkinto kannustaa meitä jatkamaan eropalveluiden työtä Lapsia, nuoria ja vanhempia kuullen.

Liity eropalveluiden postituslistalle!

Liity eropalveluiden sähköisen uutiskirjeen tilaajaksi!

Sisäänkäynti kohtaamispaikkaan
Asunto Oy Suvantopuiston sisäpihalta Fysioavainta vastapäätä
Näsilinnankatu 44-46, 33200 Tampere

Koordinaattorit
Marja Olli 050 555 0052 marja.olli(at)mll-tre.fi
Outi Ritari-Alho 050 555 3302 outi.ritari( at)mll-tre.fi

Aikuiset voivat erota, mutta lapsi ei eroa vanhemmistaan.

Siksi lapsella pitää olla mahdollisuus tavata sekä isää että äitiä.

MLL:n perhetapaamiset on tarkoitettu erillään asuvan vanhemman ja lapsen tapaamisiin silloin, kun siihen tarvitaan puolueeton ja rauhallinen paikka.

Soita ja kysy lisää: 050 555 0052