Eropalvelut

Ajankohtaista:

MLL Tampereen osaston eropalvelut ovat olleet mukana työryhmässä suunnittelemassa nuorille verkkopohjaista tukea vanhempien eroon liittyen.              100 asiaa erosta sisältää nuorten omia kysymyksiä, joihin vanhempiensa eron kokeneet nuoret ovat vastanneet. Myös ammattilaiset ovat vastailleet nuorten kysymyksiin.

Nuorten kysymyksiä sekä vastauksia pääset lukemaan täältä

Etsimme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia toimintaan mukaan!

Etsimme uusia vapaaehtoisia perhetapaamisiin. Vapaaehtoiset haastatellaan, koulutetaan ja perehdytetään toimintaan. Vapaaehtoiset kehittävät toimintaa yhdessä työntekijöiden kanssa.

Tule rohkeasti mukaan tukemaan lapsiperheiden arkea. Lue lisää vapaaehtoistyöstä tästä

Yhteydenotot nuorisotyön koordinaattoriin Outi Ritari-Alhoon 050 5553302.

MLL Tampereen osaston Ero-opas nuorilta vanhemmille on palkittu 6.6.2016 Lapsuudentutkimuksen seuran Lapsuusteko 2016 palkinnolla. Palkinto kannustaa meitä jatkamaan eropalveluiden työtä Lapsia, nuoria ja vanhempia kuullen.

MLL Tampereen osaston eropalvelut

MLL Tampereen osaston eropalvelut tarjoavat matalan kynnyksen eropalveluita eroa pohtiville ja eronneille lapsiperheille, nuorille ja eroperheiden läheisille.

Laivapuiston perhetalossa on mahdollisuus perhetapaamisiin, neuvontaan ja ohjaukseen.

Tarjolla:

. tukea, neuvontaa ja ohjausta erotilanteessa

- uusperheneuvontaa

-koulutusta, avoimia yleisötilaisuuksia

-vertaistoimintaa

. Nuorille tarjoamme toiminnallisia koulutuksia ja ryhmiä ennaltaehkäisevästä näkökulmasta

Eropalveluiden  toimintaa kehitetään yhteistyössä perheiden, vapaaehtoisten ja ammattilaisten kanssa.

Toimintaa rahoittaa STEA (Ent. Ray).

Verkostoja

MLL Tampereen osaston kehittämät eropalvelut ovat levinneet myös muihin MLL yhdistyksiin sekä piireihin. Muun muassa Eron edessä -iltoja toteutetaan usealla paikkakunnalla ja viimeisimpänä MLL:n Helsingin yhdistys sekä Kymen piiri ovat käynnistäneet Perhetapaamistoimintaa!

MLL Tampereen osasto on kumppani Lape -hankkeessa, jonka yhtenä tuotoksena on ollut Eron ensiapupiste

Liity eropalveluiden postituslistalle!

Liity eropalveluiden sähköisen uutiskirjeen tilaajaksi!

Sisäänkäynti

Tiiliruukinkatu 1, 33200 Tampere

Käynti sisäpihalta, kulku perhetalon ja Finnparkin parkkihallin välistä.

Eropalveluiden päällikkö Marja Olli 050 5550052

Perhetyön koordinaattori Anne Haring 050 572 4691

Nuorisotyön koordinaattori Outi Ritari-Alho 050 5553302

Aikuiset voivat erota, mutta lapsi ei eroa vanhemmistaan.

Siksi lapsella pitää olla mahdollisuus tavata sekä isää että äitiä.

MLL:n perhetapaamiset on tarkoitettu erillään asuvan vanhemman ja lapsen tapaamisiin silloin, kun siihen tarvitaan puolueeton ja rauhallinen paikka.

Soita ja kysy lisää: 050 572 4691