Eroperheen vanhempi

Henkilökohtainen neuvonta

Eroa pohtivalle tai eronneelle vanhemmalle tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa ilman pitkää jonotusaikaa. Työn lähtökohtana ovat lapset ja heidän tarpeisiinsa vastaaminen erotilanteessa. Ota yhteyttä Eron ensiapupisteen työntekijään, niin sovimme yhteisen tapaamisajan paikan päälle tai etäyhteydellä.

Eroperheen nuori

MLL Tampereen osaston Eron ensiapupiste auttaa eroperheiden nuoria. Annamme nuorelle mahdollisuuden keskustella erosta ja tulla kuulluksi. Tarvittaessa kerromme nuoren oikeuksista ja palveluista erotilanteessa. Keskustelemaan voi tulla yksin, mutta myös vanhempien tai muun luotettavan ihmisen kanssa. Ota yhteyttä Eron ensiapupisteen työntekijään, niin sovimme keskusteluajan.

Eroperheen läheinen

Henkilökohtainen neuvonta

Neuvomme ja autamme tarvittaessa myös eroperheen isovanhempia ja muita läheisiä. Ota yhteyttä Eron ensiapupisteen työntekijään, niin sovimme yhteisen tapaamisajan paikan päälle tai etäyhteydellä. 

Perhetapaamiset

Joskus eroperheeltä puuttuu paikka, jossa eronneet vanhemmat lapsineen voivat tavata. Eron ensiapupisteessä on kodinomainen tila, jossa on mahdollista järjestää perhetapaamisia. Tapaamisiin voivat osallistua myös isovanhemmat ja muut eroperheen läheiset. Lue lisää perhetapaamisista tästä

Yhteystiedot

Karolina Bechinsky
Eropalveluiden päällikkö
050 555 0052
karolina.bechinsky(at)mll-tre.fi

Anne Haring
Erotyön koordinaattori
050 572 4691
anne.haring(at)mll-tre.fi