Lasten ja vanhempien erovertaisryhmä

Tarvitseeko lapsesi tukea käsitellä vanhempiensa eroon liittyviä ajatuksia ja tunteita? Haluatko pohtia muuttuvaan perhetilanteeseen liittyviä asioita? Lasten ja vanhempien erovertaisryhmä on lapsiperheille, joissa vanhemmat ovat eronneet. Vanhemmista toinen osallistuu lapsen/lasten kanssa ryhmään. Lapset voivat olla iältään noin 10-12-vuotiaita.

Lapset ja vanhemmat toimivat kahden päivän viikonloppuryhmässä sekä yhdessä että erikseen. Vanhempien kesken keskitytään vanhemmuuden tukemiseen ja lapsen auttamiseen. Lasten kesken käsitellään monin eri tavoin vanhempien eroon liittyviä ajatuksia ja eron synnyttämiä tunteita. Omia tuntemuksiaan voi jakaa juuri sen verran, kuin itsestä tuntuu mukavalta.

Ryhmään otetaan  4-6 perhettä ja osallistuminen vaatii ilmoittautumisen. Osallistujille tarjotaan aamupala, lounas ja välipala.

Seuraava lasten ja vanhempien yhteinen erovertaisryhmä toteutetaan kesäkuussa 2022.

Lasten ja vanhempien yhteinen erovertaisryhmä
Eron ensiapupiste
Tiiliruukinkatu 1