Vanhempien vertaisryhmät

Vanhempien erovertaisryhmät Pirkanmaalla

Vanhemman neuvo
Vanhemman neuvo on ammatillisesti ohjattu vertaisryhmä eropäätöksen tehneille vanhemmille. Ryhmässä äidit ja isät pohtivat eron tuomia muutoksia vanhemman ja lapsen elämässä. Ryhmä tarjoaa vertaistukea uusien näkökulmien ja toimintamallien löytämiseen. Ryhmässä pyritään kehittämään eronneiden vanhempien välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä. Eronneista vanhemmista toinen voi osallistua ryhmään.

Ryhmä kokoontuu 8 kertaa. Ryhmät alkavat yleensä helmi- ja lokakuussa. Ilmoittautua voi koko ajan, ja tarkempi aloituspäivä sovitaan, kun ryhmä on täynnä.

Seuraava Vanhemman neuvo -ryhmä alkaa 1.4.2020 ja kokoontuu keskiviikkoisin klo 17-19. Ryhmään mahtuu vielä mukaan!

MLL Tampereen osasto
Eron ensiapupiste
Tiiliruukinkatu 1, Tampere
Laivapuiston perhetalon ja Finnparkin välistä kujaa sisäpihalle

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Anne Haring
Perhetyön koordinaattori
anne.haring(at)mll-tre.fi

Lasten ja vanhempien yhteiset eroryhmät
Ryhmät on tarkoitettu perheille, joissa vanhemmat ovat eronneet. Vanhemmista toinen voi osallistua lapsen kanssa ryhmään.

Lasten ja vanhempien ryhmät työskentelevät sekä yhdessä että erikseen. Vanhempien ryhmässä keskitytään vanhemmuuden tukemiseen ja lapsen auttamiseen. Lasten ryhmissä käsitellään vanhempien eron tuottamia tunteita.

Ryhmäkerrat toteutetaan viikonloppuisin. Ryhmään otetaan 4-6 perhettä. Lapset voivat olla iältään 10-12 v.

Aika ja paikka
6.-7.6.2020
MLL Tampereen osasto
Laivapuiston perhetalo
Tiiliruukinkatu 1, Tampere

Lisätiedot ja ilmoittautumiset
karolina.bechinsky(at)mll-tre.fi / 050 555 0052

Miessakit ry:n erovertaisryhmät
Miessakit ry:n Erosta Elossa -vertaistukiryhmä käynnistyy Tampereella 13.1.2020.

Lisätietoa ryhmästä ja ilmoittautumisesta täällä.

Suomalainen eroseminaari Tampereella
Suomalainen eroseminaari on luotettava eroauttamisen menetelmä. Se on koulutettujen ammattilaisten ohjaama vertaistukiryhmä, jossa käsitellään eroon liittyviä kysymyksiä, tunteita ja tapahtumia.

Menetelmä perustuu psykologi B. Fisherin malliin ja on kehitetty vartavasten suomalaisia erotilanteita ajatellen. Se soveltuu niin eroa harkitseville, erokriisissä kamppaileville kuin myös niille, joiden erosta on kulunut jo aikaa.