Haemme ohjaajaa tuntityöhön Pereenkulman perhekeskuksen kerhoihin

3.6.2022

Ohjaajana osallistut 2-5-vuotiaille lapsille suunnatun avoimen varhaiskasvatuksen kerhotoiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen. Lapsiryhmän perushoito, lasten kehityksen havainnointi, seuranta ja tukeminen ovat olennainen osa työtä. Kyky kohdata ja kuulla lasten ilot ja huolet täydellä sydämellä on keskeistä. Myös yhteistyö perheiden kanssa on tiivistä. Toimit kerhotyössä tiimissä, jossa työskentelee myös lapsi- ja perhetyön ohjaaja sekä avustaja.

Tarjoamme osa-aikaista tuntityötä Pereenkulman perhekeskuksessa Pirkkalassa (Selininranta 2). Työtunteja on kerhon kokoontumisen mukaan noin 10 tuntia viikossa. Kerhot kokoontuvat tiistai- ja torstaiaamupäivisin. Toivomme että pääset aloittamaan, kun kerhon syyslukukausi alkaa 11.8.

Tehtävässä onnistuaksesi sinulla on tärkeää olla aikaisempaa työkokemusta lasten parissa. Keskeisiä ovat hyvät kohtaamistaidot niin lasten kuin heidän perheidensä kanssa. Myös alan koulutus katsotaan eduksi, mutta tehtävä soveltuu tarvittaessa myös opiskelujen oheen.

Ennen tehtävän vastaanottamista työntekijän tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Voit kysyä tarvittaessa lisätietoja toiminnanjohtaja Eeva Laineelta sähköpostitse tai puhelimitse 13.6. klo 15-16 tai 20.6. klo 9-10 (p. 050 518 8898). Hae tehtävää lähettämällä hakemus ja CV viimeistään 23.6. osoitteeseen eeva.laine@mll-tre.fi. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivan henkilön löydyttyä.