Haemme nuorisotyön koordinaattoria MLL Tampereen osastoon

13.5.2020

Nuorisotyön koordinaattorimme on jäämässä perhevapaalle, ja tarvitsemme tiimiimme uuden osaajan hänen sijaisekseen.

Tunne- ja ihmissuhdetaitojen vahvistaminen on nuorisotyön koordinaattorimme keskeisimpiä tehtäviä. Koordinaattorina vedät toiminnallisia työpajoja vaihtuville, eri-ikäisille nuorisoryhmille kuten koululuokille. Työpajoissa nuoret pääsevät tekemään teemoihin sopivia harjoituksia sekä keskustelemaan aiheista ryhmässä.

Käsittelet tunnetaitoteemaa myös vanhempien kanssa. Toteutat esimerkiksi vanhemman omiin tunnetaitoihin keskittyviä vanhempainiltoja ja ohjaat Tunne- ja Parisuhdepysäkkitoimintaa. Koulutat myös lukioiden tutoreita sekä yläkoulujen tukioppilaita ja vastaat tukioppilaskoulutusten koordinoinnista Tampereella. Työskentelet osana MLL Tampereen osaston Eron ensiapupisteen tiimiä.

Tehtävässä onnistumisessa auttaa:

• Tietämys tunnetaitoteemasta ja tunnekasvatuksesta
  • Ryhmänohjaustaidot
  • Esiintymiskyky
  • Kokemus nuorten kanssa työskentelystä
  • Digiosaaminen
  • Vahvat yhteistyö- ja verkostoitumistaidot
  • Kyky organisoida ja hallita kokonaisuuksia
  • Joustavuus ja kyky siirtyä monipuolisessa työssä tehtävästä toiseen
  • Osaaminen ero- ja/tai uusperheteemoista katsotaan eduksi

Nuorisotyön koordinaattorin tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus. Toivomme aloitusta 29.7.2020. Työ on kokoaikainen ja sisältää satunnaisia iltatöitä. Työsuhteen ehdot perustuvat sosiaalialan järjestöjen työehtosopimukseen.

Voit tarvittaessa kysyä lisätietoja toiminnanjohtaja Eeva Laineelta (p. 050 518 8898) tai nuorisotyön koordinaattori Outi Ritari-Alholta (p. 050 555 3302) ti 19.5.2020 klo 14-15 tai ma 25.5.2020 klo 9-10.

Hae tehtävää lähettämällä hakemus ja ansioluettelo viimeistään 27.5.2020 osoitteeseen eeva.laine@mll-tre.fi.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Olemme lasten, nuorten ja perheiden arjen asiantuntija, vapaaehtoistyön toteuttaja, arjen tuen kehittäjä ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. MLL Tampereen osasto ry on yksi Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistyksistä.