Maanantaina 23.4. vauvakerhossa vierailee diplomivyöhyketerapeutti Hanna Syrjänen, joka kertoo vauvojen vyöhyketerapiasta. Aikaa jää myös leikille ja mukavalle yhdessäololle. Kahvila Messi on auki koko vauvakerhon ajan. Tervetuloa mukaan!
Mitä kuuluu Tampereen lapsille ja nuorille lapsiasiavaltuutetun havainnoimana? Tiistaina 24.4. klo 17.00 -19.00 Sammon keskuslukion auditorio, Uimalankatu 5, Tampere Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila on kertomassa havaintojaan ja keskustelemassa siitä, mitä lapsille ja nuorille kuuluu Tampereella. Ilta on tarkoitettu kaikille lasten ja nuorten vanhemmille, läheisille ja asiasta kiinnostuneille. Tervetuloa ! Illan järjestävät Lasten Tampere ry, Perheiden talo ja Tampereen kaupungin lapsiasiamies. MLL Tampereen osasto on yksi Lasten Tampere ry:n toimija
Perhekahvilassa on tiistaina 17.4. vuorossa musapursi. Laulut ovat pujahtaneet meren aaltoihin ja lapset pääsevät niitä onkimaan. Luvassa mukavia laululeikkejä ja iloista yhdessäoloa. Tervetuloa mukaan!