MLL Tampereen osasto ry tarjoaa monenlaisia vapaaehtoistyön mahdollisuuksia. Eroperheiden kohtaamispaikassa voit osallistua vapaaehtoisena perhetapaamistoimintaan, avoimeen vanhemmille, lapsiperheille ja nuorille suunnattuun vertaistoimintaan ja tapahtumien järjestämiseen! Seuraava vapaaehtoisten peruskoulutus järjestetään ma 9.9 klo 17-20 ja la 14.9 klo 9-15. Ilmoittautumisia otetaan vastaan! Jos kiinnostuit, älä epäröi ottaa yhteyttä! Reetta Hokkanen 050 555 3302 reetta.hokkanen(at)mll-tre.fi. Kerron mielelläni lisää vapaaehtoistyön mahdollisuuksista!
MLL Tampereen osasto tekee mediakasvatustyötä yhteistyössä Suvantopuiston senioriasukkaiden ja Pyynikin koulun kanssa. Tänään 15.5. alkoi Hervannan Sanomissa seitsemänosainen juttusarja nuorten laatimista artikkeleista. Käy lukemassa netissä Hervannan Sanomat! Nuorten ja senioreiden kohtaamiset ja yhteistyö luovat hyvää mieltä!
Suositut Eron edessä -illat jatkuvat. Syksyllä illoissa tietoa lapsen ja nuoren tukemisesta, eroon liittyvistä sopimuksista ja käytännön asioista sekä uusperheessä elämisestä! Käy sivuilta Eropalvelut katsomassa tarkemmat tiedot, ajankohdat ja puhujat ja merkkaa jo kalenteriisi!
Tervetuloa Nuput -kahvilan kevätlaulajaisiin 20.5. klo 17-19. Nuput -kahvila on keskoslasten perheiden perhekahvila. Kevään viimeisellä kerralla laulemme yhdessä ja suunnittelemme syksyn toimintaa.
Tule mukaan jakamaan ajatuksia uusperheiden arjesta, iloista ja suruista sekä kehittämään yhteistä toimintaa.Illat ovat tarkoitettuja uusperheiden vanhemmille. Jos tarvitset lastenhoitajaa iltojen ajaksi MLL lastenhoitotoiminta tarjoaa lyhytaikaista ja tilapäistä lastenhoitoapua, joka maksaa 8.20€/h. www.mll.fi/perheille/lastenhoito tai p. 044 0303 301 Seuraavat kokoontumiset 20.5, 19.8 ja 23.9 klo 17.30-19.30. Sisäänkäynti Laivapuiston perhetalon eroperheiden kohtaamispaikasta osoite. Näsilinnankatu 44-46 Iltojen vastuhenkilöinä toimivat itsekin uusperheelliset vanhemmat; Katja Ja Pasi Paananen. Varaathan muutaman euron kahvia tai teetä varten. Lämpimästi tervetuloa