Hiihtoloma Tampereella on ohi ja koululaisten arkinen aherrus käynnistyy jälleen. Kouluvaarit ja mummot ovat tärkeitä aikuisia lasten arjessa. Jos olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä ja tule mukaan!
Tampereen osasto järjestää kevään aikana kolme tutorkurssia. Koulutamme kevään aikana 86 uutta tutoria, joiden vapaaehtoistyön panos heidän omilla kouluillaan on merkittävä voimavara. Nuoret tekevät hyvää työtä!
Käy lukemassa maaliskuun blogi: Riitta Mykkänen-Hännisen "Ihan tavallinen ero". Riitta toimii kouluttajana ja työnohjaajana erityisesti eroauttamisen kysymyksissä. Hän on ollut kehittämässä eronneille vanhemmille tarkoitettua Vanhemman neuvo –vertaistukiryhmää sekä kouluttanut ammattilaisia menetelmän käyttöön.
Vetskari-ryhmään voi vielä ilmoittautua mukaan! Ryhmän suunniteltu aloitusajankohta (5.3) siirtyy. Ryhmän on tarkoitus käynnistyä maaliskuussa. Ryhmäläisten kesken sovitaan tarkemmat ajankohdat ja kellonajat. Nuoria tavataan ennen ryhmän alkua. Lisätiedot Essiltä tai Reetalta!