Olemme palanneet kesälomilta ja eroperheiden kohtaamispaikka on avoinna. Voit varata perhetapaamistilaa lapsen tapaamiseen, tulla juttelemaan eroasioista, osallistua maksuttomiin infoiltoihin tai tulla tapaamaan muita uusperheellisiä. Nuorille omaa toimintaa mm. Vetskari-ryhmiä, nuorten tapaamisia ja kehittäjäryhmän toimintaa! Katso lisää sivuiltamme tai ota yhteyttä Reettaan tai Marjaan!
Laivapuiston perhetalon ja Pereenkulman väki toivottaa kaikille aurinkoista ja iloista kesää. Toimistomme avataan 1.8. akaen ja perhekahvilat sekä kerhot alkavat viikolla 33. Tervetuloa mukaan kaikki lapset ja nuoret ja aikuiset!
Laivapuiston perhetalon eroperheiden kohtaamispaikan projektityöntekijät lomailevat koko heinäkuun ja elokuun ensimmäisen viikon. Ennalta sovitut perhetapaamiset toteutuvat. Marja on tavoitettavissa vielä ensi viikon (24.-28.6.) ajan. Ihanaa ja rentouttavaa kesää kaikille! =)
MLL Tampereen osaston kerhotoiminta laajenee. Elokuussa aloitamme kerhotoiminnan myös Pereenkulmassa. Kysy lisää Kipparit kerhoista toimistostamme puhelin 2130 721. Haku Pereenkulman kerhoihin on käynnistynyt.