Valtakunnallisesti uudenlainen perhetapaamistoiminta on tavoittanut paljon lapsiperheitä – tapaamisia on toteutunut syksystä 2012 alkaen lähes 200. Koulutetut vapaaehtoiset mahdollistavat tärkeän palvelun.
Vapaaehtoiset ovat mahdollistaneet perheille ja meille paljon. Uskomme siihen, että vapaaehtoistyöllä on paikkansa eroauttamisen kentällä ammattilaistyön rinnalla.
Pelottaako synnytys? Nyt MLL Tampereen osastolla käynnistyy uusi ryhmätoiminta, jossa saat välineitä synnytyspelon kohtaamiseen ja käsittelyyn. Ryhmä käynnistyy Pereenkulman perhekeskuksessa 11.11. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Suvi Lähteenkorva puh. 0407508199
Blogikirjoituksen on kirjoittanut psykoterapeutti Johanna Valve, joka toimii Fisherin eroseminaarien ohjaajana.
Syksyn toisessa Eron edessä illassa Lastenvalvoja Sirkku Välimäki ja Käräjätuomarit Virpi Pirhonen ja Marja Virtanen kertovat Lastenvalvojien ja Käräjäoikeuden palveluista. Sovintoon pääseminen on lasten kannalta aina ensi arvoisen tärkeää, tule kuuntelemaan ja kysymään mieltä askarruttavista asioista. Eron edessä ilta: Laivapuiston perhetalossa ( Tiiliruukinkatu 1) ti 1.10 klo:17.30-19.30. Lämpimästi tervetuloa!!!