Käy lukemassa Eropalvelut-sivustolta elokuun blogikirjoitus. Eroblogissa julkaistu kirjoitus on käsikirjoitus Miessakit ry:n Kari Vilkon ja Jouni Linnankosken esityksestä Suomalaisen Naisliiton ja Suomen Naisyhdistyksen Minna Canth – Perheen hyvinvointi-seminaarissa Tampereella lokakuussa 2012.
Uusperheiden ensimmäinen syksyn tapaaminen maanantaina 19.8 klo:17.30-19.00 Eroperheiden kohtaamispaikassa. Tule jakamaan uusperheen arkea samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.
Toiminta Laivapuiston perhetalossa ja Pirkkalan Pereenkulmassa käynnistyy jälleen 12.8. alkavalla viikolla. Pirkkalassa on vielä muutama lasten päiväkerhopaikka vapaana. Tervetuloa jälleen mukaan kaikkeen toimintaamme!
Olemme palanneet kesälomilta ja eroperheiden kohtaamispaikka on avoinna. Voit varata perhetapaamistilaa lapsen tapaamiseen, tulla juttelemaan eroasioista, osallistua maksuttomiin infoiltoihin tai tulla tapaamaan muita uusperheellisiä. Nuorille omaa toimintaa mm. Vetskari-ryhmiä, nuorten tapaamisia ja kehittäjäryhmän toimintaa! Katso lisää sivuiltamme tai ota yhteyttä Reettaan tai Marjaan!
Laivapuiston perhetalon ja Pereenkulman väki toivottaa kaikille aurinkoista ja iloista kesää. Toimistomme avataan 1.8. akaen ja perhekahvilat sekä kerhot alkavat viikolla 33. Tervetuloa mukaan kaikki lapset ja nuoret ja aikuiset!