Koko Suomi leikkii on Suomen Kulttuurirahaston rahoittama kolmevuotinen hanke, jonka käytännön toteutuksesta vastaavat Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti. Tavoitteena on edistää sukupolvien kohtaamista tarjoten matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja eri-ikäisten ihmisten yhteiselle tekemiselle. Etsimme vapaaehtoisia, jotka olisivat kiinnostuneita tulemaan mukaan toteuttamaan TERHOKERHOJA. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, millaista toimintaa sinä haluaisit olla toteuttamassa. Yhteydetotot MLL Tampereen osastolle puh. 2130721 tai 2130720. Kiinnostaako Tarinajooga? Etsimme uusia vapaaehtoisohjaajia. Järjestämme ryhmän ohjaamiseen perehdytyskoulutuksen.
Nuput -kahvila siirtyy huhtikuussa poikkeuksellisesti Pääsiäisen vuoksi tiistaille. Lämpimästi tervetuloa!
Kevään toinen lukiolaisten tutorkoulutus käynnistyy 9.4.(TÄYNNÄ) Tutorit toimivat tärkeänä vapaaehtoisvoimavarana kouluilla. MLL Tampereen osasto on kouluttanut tutoreita jo 20 vuotta.
Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, millaisena ilmiönä vanhempien eron jälkeinen vuoroasuminen näyttäytyy lasten arjen, elämänpiirin ja liikkumisen valossa ja millaisia merkityksiä lapset antavat vuoroasumiselle monipaikkaisena asumisena. Tutkimus on osa professori Hannele Forsbergin johtamaa tutkimusprojektia ”Lasten monipaikkainen asuminen yhteiskunnallisena ilmiönä ja lasten kokemuksina”. Tutkimus toteutetaan Tampereen yliopiston Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikössä. Kyse on tärkeästä yhteiskunnallisesta aiheesta, jota on tutkittu hämmästyttävän vähän.