Terhokerho on kaiken ikäisten kohtaamispaikka. Syksyllä tutustumme erilaisiin pihaleikkeihin torstai-iltaisin. Käynnistämme myös maanantaiterhokerhon, jossa tutustutaan erilaisiin toiminnallisiin asioihin, joka kerta eri teemalla. Huovutetaan, tehdään savitöitä, musisoidaan ja askarrellaan.Tule mukaan! Kysy lisätietoja molemmista Terhokerhoista ja tule mukaan puhelin 050 4414384
Muskarit vauvoille ja taaperoille syyskuun alusta lukien aina perjantaisin. Opettajana musiikkileikikoulunopettaja Inga-Maria Lundan. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan puhelin 050 4414 384. Lukukausimaksu on 75€.
Toteutimme keväällä 2014 kyselyn lapsi- ja perhetyön asiakkaille. Kiitos kaikille toimintamme kehittämiseen osallistuneille!
Toiminta Laivapuiston perhetalossa ja Pereenkulman perhekeskuksessa käynnistyy jälleen. Vauvakerhot ja perhekahvilat käynnistyvät 11.8. alkavalla viikolla. Tervetuloa mukaan! Lasten päiväkerhot Pereenkulmalla käynnistyvät 7.8. ja Laivapuistossa 13.8. Tällä hetkellä kaikki kerhopaikat ovat täynnä. Mahdollisista vapautuvista paikoista voi tiedustella toimistostamme.