Eroverkko tarjoaa Pirkanmaalla eroa pohtivien ja eronneiden vanhempien kanssa työskenteleville mahdollisuuden vahvistaa omaa ammatillisuuttaan ja jakaa ajatuksia toisten samankaltaista työtä tekevien kanssa. Eroverkko kokoontuu 5 kertaa perjantai iltapäivisin vuosien 2016-2017 aikana . Koolla on varsin moniammatillinen joukko ammattilaisia Tampereelta ja seutukunnista. Osallistua voi yksittäiseen iltapäivään tai jokaiseen. Tavoitteena on, että koulutussarjan myötä syntyy puolivuosittain kokoontuva foorumi koko seutukunnan erotyötä tekeville työntekijöille. Eroverkon toiminnasta vastaa MLL Tampereen osasto ja iltapäivät toteutetaan Laivapuiston perhetalossa Tiiliruukinkatu 1.
Tampereen kaupungin perheoikeudellisten palveluiden lastenvalvojat tarjoavat mahdollisuuden tulla kysymään ja keskustelemaan eroon liiityvistä sopimuksista.
MLL Tampereen osastolla on vauvamuskari ja taaperomuskari, jotka toimivat Pereenkulman perhekeskuksessa. Ryhmien vapaita paikkoja voi tiedustella numerosta 050 4414 384. UUTENA ryhmänä käynnistämme sisarusmuskari -ryhmän Laivapuiston perhetalossa. Kyseessä on lyhytkestoinen ryhmä, vain 5 kertaa. Ryhmän osallistujen mukaan toimintakautta voidaan jatkaa innostuksen mukaan. Kysy lisää ja ilmoittaudu Laivapuiston perhetloon puh. 032130721. helmikuussa käynnistyy jälleen Tamssitan vauvaa ryhmä vauvoille yhdessä vanhemman kanssa. Tule mukaan ja ilmoittaudu Laivapuiston perhetalossa tai puh 032130721.