Laivapuiston perhetalon ja Pereenkulman perhekeskuksen väki toivottaa kaikille hyvää alkanutta Uutta Vuotte 2017. Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan toimintaamme. Seuraa nettisivujamme, saat tietoa kaikista uusistakin alkavista toiminnoista. Perhekahvilat ja -kerhot, lasten päiväkerhot ja muut perustoimintamme jatkavat ensillä paikoillaan.
Tervetuloa myös uudet perheet! Koko perhe on tervetullut Nuppuihin. Eri ikäisille lapsille löytyy leluja ja leikkiseuraa, vanhemmille on tarjolla kahvia ja pientä syötävää. Jaetaan yhdessä kokemuksia elämästä keskoslasten kanssa.
Viattomien lasten päivän konsertti Viattomien lasten päivän konsertti laajenee kiertueeksi. MLL ja Pappa Fest ry järjestävät Viattomien lasten päivän konsertit Mikaelinkirkossa Turussa 28.12., Tuomiokirkossa Tampereella 29.12. sekä Johanneksenkirkossa Helsingissä 30.12.2016. Konserteissa esiintyvät muun muassa Samuli Edelmann sekä Laura Närhi. Konserttien house bandina musisoi Suora Lähetys. Konsertin tuotosta puolet ohjataan MLL:n Lasten ja nuorten puhelimelle ja puolet Pappa Festin kautta Suojatie ry:lle, Tukikohta ry:lle ja Alpert ry:lle. Lipunmyynti Ticketmasterissa alkaa marraskuussa. Tykkäämällä konsertin Facebook-sivuja saat ajantasaiset tiedot lipunmyynnin alkamisesta ja konsertin kaikista esiintyjistä. Aamulehti http://www.aamulehti.fi/kulttuuri/samuli-edelmann-laulaa-tuomiokirkossa-lasten-hyvaksi-kaikki-alkoi-kun-pidetty-aanimies-sairastui-24168818
Laivapuiston perhetalo ja Pereenkulman perhekeskus ovat joulutauolla ja toiminta käynnistyy molemmissa paikoissa jälleen viikolla 2. Vauvakerhot, perhekahvilat, perhekerho ja kipparit -kerhot tutuilla paikoillaan. Nettisivuilta löydät tietoa muusta toiminnastamme. Tervetuoloa mukaan jälleen kaikki entiset ja uudet asiakkaat! Odotamme Teitä tammikuussa.